بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه ویژه تهیه نان زیتون و سبزیجات (مرحله به مرحله)

“`html

نان زیتون و سبزیجات

نان زیتون و سبزیجات نانی خوشمزه است که طعم و بوی آن برای مدت طولانی در خاطر می‌ماند. پیشنهاد می‌شود که این نان را با یک سوپ سبک بخورید؛ اما می‌توانید آن را در وعده صبحانه هم با یک لیوان چای کم شیرین، پنیر و گردو میل کنید.

مواد لازم برای تهیه نان زیتون و سبزیجات

مواد لازم مقدار لازم
آب ولرم یک و نیم پیمانه
روغن‌زیتون یا روغن مایع یک و نیم پیمانه
آرد ۵۰۰ گرم
خمیرمایه ۲ قاشق سوپ‌خوری
شکر ۳ قاشق سوپ‌خوری
نمک یک قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ یک عدد
شوید خشک ۲ قاشق سوپ‌خوری
زیتون ریز شده ۵ قاشق سوپ‌خوری
آویشن یک قاشق چای‌خوری
پودر سیر و پیاز ۲ قاشق چای‌خوری
شیر ۲ قاشق سوپ‌خوری

دستور تهیه نان زیتون و سبزیجات

ابتدا خمیرمایه و شکر را در یک لیوان بریزید.

سپس آب ولرم را اضافه کنید.

مواد را با هم مخلوط کنید.

حدود ۳ دقیقه بگذارید در یک مکان ثابت بماند تا عمل بیاید.

در ظرف دیگری، تخم‌مرغ را بشکنید و با چنگال بزنید.

سپس روغن، زیتون و تمام مواد خشک (به جز آرد) را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

بعد از حدود ۳ دقیقه، وقتی خمیرمایه کمی عمل آمد، آن را به مخلوط روغن، تخم‌مرغ و سبزیجات خشک اضافه کنید.

آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیری نرم به دست بیاید.

خمیر را ۵ دقیقه ورز دهید.

سپس خمیر را در یک ظرف بزرگ که کاملاً چرب شده است، بگذارید.

روی آن سلفون بکشید و با یک دستمال یا حوله بپیچید تا در یک محیط گرم پف کند.

بعد از حدود ۴۵ دقیقه، خمیر باید دو برابر شده باشد.

از این خمیر می‌توانید یک یا دو نان بزرگ یا چندین نان کوچک درست کنید.

به دلخواه شکل دهید و در سینی آردپاشی شده بگذارید تا ۳۰ دقیقه دیگر بماند.

روی خمیر را با دستمال مرطوب یا سلفون بپوشانید تا خشک نشود. روی نان‌ها را با شیر مرطوب کنید تا خوش‌رنگ شود.

در ۱۵ دقیقه پایانی، فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

یک سینی دیگر در فر بگذارید و روی آن آب بریزید تا بخار درست شود.

سینی نان‌ها را در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا بپزد و آماده شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل