بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه و دستور تهیه سس سچوان خانگی (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه سس سچوان خانگی

شما می‌توانید سس سچوان را هم سرد و هم گرم سرو کنید. اگر می‌خواهید آن را سرد سرو کنید، می‌توانید روی غذاهای گوشتی یا سبزیجات بریزید. و اگر می‌خواهید گرم استفاده کنید، می‌توانید آن را به غذاهایی که در حال پخت هستند، اضافه کنید.

مواد لازم : مقدار لازم :
روغن کنجد 1 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده 2 حبه
زنجبیل رنده شده 1 اینچ
فلفل قرمز خشک خرد شده 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه خرد شده 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
سرکه سفید 1/2 فنجان
شکر 2 قاشق غذاخوری

روش تهیه:

در یک ماهیتابه بزرگ، روغن کنجد را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس سیر و زنجبیل را اضافه کنید و تا نرم شدن، حدود 1 دقیقه تفت دهید.
حالا فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سپس سرکه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

نکات مهم برای تهیه سس سچوان

اگر می‌خواهید سس تندتر باشد، مقدار فلفل قرمز را بیشتر کنید.
اگر می‌خواهید سس شیرین‌تر باشد، مقدار شکر را افزایش دهید.
این سس را می‌توانید تا 1 هفته در یخچال نگهداری کنید.

غذاهایی که می‌توانید با سس سچوان سرو کنید:

مرغ سرخ کرده
ماهی کبابی
گوشت گاو سرخ کرده
سبزیجات بخارپز
برنج
نودل

وقتی با فلفل‌های تند کار می‌کنید، حتماً از دستکش استفاده کنید. این فلفل‌ها می‌توانند باعث سوزش پوست و چشم شوند. اگر با آنها تماس دارید، دستان و صورت‌تان را با آب و صابون بشویید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل