بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه پارفه پرتقالی؛ دسر پاییزی خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه پارفه پرتقالی؛ دسر پاییزی خوشمزه

پارفه که در زبان فرانسوی به معنی “شن” است، انواع مختلفی دارد. یکی از انواع معروف آن، پارفه پرتقالی است که طعمی ترش و شیرین دارد و بسیار خوشمزه است. در این مقاله دستور تهیه پارفه پرتقال را برای شما آماده کرده‌ایم.

مواد لازم برای تهیه پارفه پرتقال :

۳ عدد زرده تخم‌مرغ
۱ قاشق غذاخوری آب‌لیمو
۷۵ گرم شکر
۱ چوب وانیل
۱۴۰ میلی‌لیتر آب‌پرتقال
۲۵۰ میلی‌لیتر خامه فرم‌گرفته
۴ عدد پرتقال
نعناع تازه برای تزئین

دستور تهیه پارفه پرتقال :

ابتدا پوست سفیدی پرتقال‌ها را به آرامی بکنید.
سپس زرده‌های تخم‌مرغ، آب‌لیمو و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید.
وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
وقتی که زرده‌ها کمی روشن شدند، آب‌پرتقال را به آرامی اضافه کنید.
در ظرف دیگری، خامه را بزنید تا سفت شود. حالا خامه فرم‌گرفته را به آرامی با زرده‌های تخم‌مرغ مخلوط کنید.
تکه‌های باقی‌مانده پرتقال را اضافه کرده و به مدت ۴ ساعت در فریزر قرار دهید.
در نهایت با نعناع تازه تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان!

تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل