دستور تهیه پاستای تاکو با پنیر و سس کچاپ
پاستا تاکو ، امروز قصد داریم طرز تهیه پاستای تاکو را به شما آموزش دهیم. این غذا یک غذای ایتالیایی است که با طعمهای مکزیکی همراه است و هم طرفداران غذاهای ایتالیایی و هم عاشقان غذای مکزیکی را خوشحال میکند. وقتی به فکر تهیه پاستا میافتیم، گزینههای زیادی در اختیار داریم و میتوانیم از روشهای جدید نیز استفاده کنیم. بنابراین اگر به دنبال یک غذا هستید که سریع، راحت و خوشمزه باشد و همه اعضای خانواده را راضی کند، پاستای تاکو با پنیر گزینهی مناسبی است.
مواد لازم برای تهیه پاستای تاکو
- گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
- پاستا: ۱۵۰ گرم
- پورهی گوجهفرنگی: یک و نیم پیمانه
- فلفل دلمهای: نصف یک عدد
- پنیر خامهای: ۲ قاشق غذاخوری
- دیپ پنیر چدار یا پنیر چدار رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد
- فلفل هالوپینو: ۱۰ عدد
- سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
- ادویه تاکو (پاپریکا، اورگانو، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، سیر و پودر پیاز): به مقدار دلخواه
- قارچ: به مقدار دلخواه
دستور تهیه پاستای تاکو
1. برای درست کردن سس پاستا، ابتدا پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید.
2. گوشت چرخ کرده را به پیاز افزوده و بعد از سرخ شدن گوشت، فلفل دلمهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
3. ادویهها را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.
4. سس کچاپ و پورهی گوجهفرنگی را اضافه کرده و هم بزنید. سپس درب تابه را بگذارید تا گوشت در آب گوجهفرنگی بپزد. بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد، پنیر خامهای و دیپ پنیر چدار یا پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها ذوب شوند.
5. بعد از اینکه سس چند دقیقه با پنیر جوشید، فلفل هالوپینوی خرد شده را اضافه کنید و بعد از دو دقیقه هم زدن، سس را از روی حرارت بردارید.
6. قابلمهای آب را با نمک و روغن روی حرارت بگذارید و بعد از اینکه به جوش آمد، پاستا را اضافه کنید.
7. وقتی پاستا پخته شد، دو ملاقه از آب آن را برای سس بردارید و سپس پاستا را آبکش کنید.
8. حالا سس را روی حرارت قرار دهید و آب پاستا را به آن اضافه کنید تا کمی رقیقشود.
9. پاستاهای آبکش شده را به سس اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
10. پاستای تاکوی شما آماده است. به دلخواه میتوانید روی پاستا کمی پنیر پیتزای رنده شده بریزید و درب آن را برای مدت کوتاهی بگذارید تا پنیر ذوب شود و سپس سرو کنید.