بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه پالووا با کرم فندقیِ شکلاتی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه پالووا با کرم فندقیِ شکلاتی

مواد لازم

سفیده ی تخم مرغ 8 عدد، به دمای اتاق رسیده باشد
شکر 360 گرم
خامه فرمی 300 میلی لیتر
فندق پودر شده 120 گرم
شکلات ذوب و خنک شده 120 گرم
فندق خرد شده 30 گرم

دستور تهیه

فر را از قبل تا 120 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و کاغذ پوستی در کف سینی فر بگذارید.

برای آماده کردن مرنگ، در یک کاسه بزرگ سفیده‌های تخم مرغ را بزنید تا نرم شود. سپس 120 گرم شکر را به آن اضافه کنید و بزنید. بزنید و بقیه شکر را نیز اضافه کنید تا همه چیز خوب مخلوط و شکر حل شود.

با استفاده از یک کفگیر، مرنگ را به شکل دو توده‌ی گرد به قطر 20 سانتیمتر روی سینی فر بچینید. در مرکز یکی از این دو توده حفره‌ای ایجاد کنید (برای لایه‌ی زیرین) و در توده‌ی دیگر یک برآمدگی ایجاد کنید (برای لایه‌ی بالایی).

توده‌ها را به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس دما را به 110 درجه سانتی‌گراد کاهش دهید و به مدت 45 تا 50 دقیقه دیگر بپزید تا مرنگ‌ها توخالی و نسبتاً سفت به نظر برسند. سپس آن‌ها را از فر خارج کنید و بگذارید روی یک صفحه فلزی خنک شوند.

برای تهیه کرم فندقی شکلاتی، خامه، پودر فندق و نیمی از شکلات ذوب شده را با هم مخلوط کنید. این کرم را روی لایه‌ی زیرین مرنگ بمالید و لایه‌ی دیگر را روی آن بگذارید. شکلات باقی‌مانده را روی دسر بریزید و با فندق‌های خرد شده تزئین کنید.

برای: 8 نفر
حاضر است در : 90 دقیقه
وعده: دسر
دسته بندی دستور آشپزی : دسر
مواد لازم : تخم مرغ, خامه, شکر, شکلات, فندق

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل