بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه پتاژ جو یا برنج با مایکروفر در منزل راحت و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه پتاژ جو یا پتاژ برنج با مایکروفر

در این مقاله طرز تهیه پتاژ جو یا پتاژ برنج با مایکروفر را به شکلی ساده و راحت برای شما عزیزان آماده کرده‌ایم. بیایید با هم پیش برویم.

طرز تهیه پتاژ جو یا پتاژ برنج با مایکروفر مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه پتاژ جو یا برنج با مایکروفر

  • آرد جو : ۲ قاشق سوپخوری
  • آبگوشت : ۰.۲۵ لیتر
  • شیر هموژنیزه : ۰.۲۵ لیتر
  • خامه : ۵۰ گرم
  • جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
  • کره : ۲۵ گرم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه پتاژ جو یا برنج با مایکروفر

  1. کره را در یک ظرف کوچک ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر با حداکثر قدرت قرار دهید.
  2. سپس آرد را به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر با همان قدرت در مایکروفر بگذارید.
  3. ظرف را خارج کرده و مواد را با مقداری از آبگوشت مخلوط کنید تا کاملاً یکنواخت شود.
  4. سپس این مخلوط را در یک ظرف گود ریخته و بقیه آبگوشت یا مرغ و شیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه با حداکثر قدرت در مایکروفر قرار دهید. (در این زمان، ۲ یا ۳ بار مخلوط را هم بزنید).
  5. در آخر خامه و جعفری را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه پخت برنج در کمترین زمان در مایکروفر

خورش قارچ با مایکروفر

آشنایی با موادی که نباید در مایکروویو گذاشته شوند

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل