بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه پخت آش ترش : ترش و ملس (مرحله به مرحله)

“`html

آش ترش _ دستور تهیه آش ترش گیلانی یا تورشه آش

این آش در گیلان خیلی معروف و محبوب است؛ چون تمام مواد و سبزی‌هایی که در آن استفاده می‌شود کاملاً کوهی و وحشی هستند و طعم و عطر خاصی به این آش می‌دهند. با ما همراه شوید.

دستور تهیه آش ترش و نکات مهم آن

مواد لازم برای تهیه آش ترش گیلانی

  • نخود و لوبیا: ۱ پیمانه
  • باقالی مازندرانی بدون پوست: ۲ پیمانه
  • برنج: نصف پیمانه
  • سبزی (تره، جعفری، گشنیز، کمی اسفناج و خالواش یا نعناع): ۲۰۰ گرم
  • گوجه سبز کوچک و ترش: نیم کیلو
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • سیر داغ و نعناع داغ: برای تزئین
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه آش ترش سنتی گیلان (تورشه آش)

  1. تمام حبوبات را از شب قبل جداگانه خیس می‌کنیم و برنج را هم چند ساعت قبل خیس می‌دهیم.
  2. اگر باقالی تازه نداریم و از باقالی خشک استفاده می‌کنیم، حتماً یک یا ۲ روز قبل خیس کنیم.
  3. پیازها را خلال کرده و سرخ می‌کنیم.
  4. نخود، لوبیا و باقالی را جداگانه می‌پزیم تا نیم پز شوند. سپس همه را با ۲ یا ۳ قاشق پیاز داغ در یک دیگ بزرگ می‌ریزیم و می‌گذاریم دوباره بپزند.
  5. برنج شسته شده را هم اضافه می‌کنیم، نمک و فلفل اضافه کرده و اجازه می‌دهیم بپزد. سپس سبزی خرد شده را نیز می‌ریزیم.
  6. وقتی همه مواد پخته شد، گوجه سبزهای کوچک و ترش را به آن اضافه می‌کنیم و چند تا از آن‌ها را برای تزئین کنار می‌گذاریم.
  7. وقتی گوجه سبزها پختند، خوب هم می‌زنیم و با پشت قاشق آن‌ها را له می‌کنیم تا ترشی‌شان به آش نفوذ کند.
  8. آش را می‌چشیم و ادویه‌ها را تنظیم می‌کنیم. وقتی خوب جا افتاد، آش ما آماده است.
  9. این آش را با ماهی شور، ترب سفید و برگ ترب سرو می‌کنند.
  10. این آش گوشت یا کشک ندارد و می‌توانید آن را با سیر داغ و نعناع داغ تزئین کنید.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه‌ی آش جو مناسب برای نذری

دستور تهیه‌ی آش گندم سنتی و خانگی

دستور تهیه آش گوجه‌فرنگی متفاوت و خوشمزه مرحله به مرحله

گردآوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل