بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه پخت برد بلاو + نکات طلایی در تهیه برد بلاو (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه برد بلاو غذای محبوب ترکیه‌ای

برد بلاو یک غذای دلچسب و ویژه از ترکیه است که برنج مخلوط را در خمیری می‌پیچند و در فر می‌پزند. با ما همراه شوید.

برد بلاو خوشمزه و عالی

مواد لازم برای تهیه برد بلاو برای 4 نفر

  • برنج ۳ پیمانه
  • سیب‌زمینی نگینی ۲ عدد
  • پیاز نگینی ۱ عدد
  • مرغ پخته شده ۲۵۰ گرم
  • زرشک ۱ قاشق غذاخوری سرپر
  • گردو خرد شده ۵۰ گرم (در صورت تمایل)
  • زعفران دم‌کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • ادویه کاری و فلفل به مقدار لازم
  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ½ قاشق چای‌خوری
  • آب به مقدار لازم

طرز تهیه برد بلاو

  1. آرد و نمک و روغن را در ظرفی ریخته و کم‌کم آب اضافه کنید تا خمیری نرم و غیرچسبنده حاصل شود.
  2. روی خمیر را بپوشانید و به مدت نیم ساعت بگذارید استراحت کند.
  3. مرغ پخته شده را ریش ریش کنید یا به قطعات کوچک خرد کنید. سپس برنج را در آب مرغ بپزید.
  4. سیب‌زمینی‌ها را سرخ کنید و در همان تابه پیاز را تفت دهید.
  5. سپس مرغ‌ها را به پیاز اضافه کنید و نمک، فلفل و ادویه را بزنید. بعد زرشک، گردو و سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و زعفران را بریزید. اگر دوست داشتید می‌توانید نخود فرنگی هم به این مایه اضافه کنید.
  6. حالا برنج پخته را با این مواد به خوبی ترکیب کنید.
  7. یک ظرف پیرکس را خوب چرب کنید تا روغن در آن بنشیند و دیواره‌ها نیز چرب شوند.
  8. روی میز کار، خمیر را باز کنید تا بزرگ‌تر از ظرف پیرکس شود.
  9. خمیر را در ظرف گذاشته، برنج را وسط آن قرار دهید و خمیر را روی برنج بپوشانید. روی خمیر را نیز چرب کنید.

نکات نهایی برای تهیه برد بلاو

  • ادویه در این غذا بسیار مهم است.
  • برنج را زمانی که خنک شد درون خمیر بریزید.
  • خمیری که روی برنج کشیده می‌شود باید نازک باشد و خیلی روی هم نیاورد.

جمع‌آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل