“`html
دستور تهیه پنکیک پرتقالی
پنکیک پرتقالی یکی از پنکیکهای خوشمزه و معروف است که با روشهای مختلفی آماده میشود. برای مشاهده دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله پنکیک پرتقالی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پنکیک پرتقالی
موز ۱ عدد
پرتقال ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آرد جو دوسر ۵ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
پودر پروتئین (اختیاری) ۲ قاشق غذاخوری
استویا یا شکر ۱ ساشه یا ۱ قاشق
وانیل نوک قاشق چایخوری
دستور تهیه پنکیک پرتقالی مرحله به مرحله
مرحله اول
برای تهیه پنکیک پرتقالی، ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار، تخممرغ، موز و پرتقال را از یخچال بیرون بیاورید تا با دمای اتاق هم دما شوند.
مرحله دوم
سپس تخممرغ را در یک کاسه نسبتا عمیق بشکنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا نرم شود. بعد وانیل را اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله سوم
حالا پرتقال را بشویید و پوستش را با رنده ریز رنده کنید. توجه کنید که قسمت سفید پوست پرتقال را رنده نکنید، چون طعم پنکیک را تلخ میکند.
مرحله چهارم
آب پرتقال را با آبمیوهگیری بگیرید و کنار بگذارید. سپس موز را پوست کنده و با چنگال خوب له کنید. آرد جو دوسر را در یک کاسه مناسب الک کنید.
مرحله پنجم
حالا پودر پروتئین، استویا و بیکینگ پودر را به کاسه تخممرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس موز له شده و آب پرتقال و پوست رنده شده را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ششم
زمانی که مایه پنکیک کاملا یکدست شد، یک تابه نچسب روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس با مقدار کمی روغن آن را چرب کنید و یک ملاقه از مایه پنکیک درون تابه بریزید.
مرحله هفتم
اجازه دهید یک طرف پنکیک کاملا پخته شود. نیازی به پخش کردن مایه پنکیک نیست، زیرا خود به خود پخش میشود.
مرحله هشتم
وقتی روی پنکیک حبابهای ریزی ایجاد شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. بعد از اتمام پخت، پنکیک را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید و همینطور ادامه دهید.
مرحله نهم
به خاطر داشته باشید که بعد از آماده شدن پنکیکها، آنها را روی هم نگذارید تا پفشان نریزد. در نهایت پنکیکهای خنک شده را در ظرف مورد نظر بچینید و به دلخواه با برشهای میوه و عسل تزئین کنید. نوش جان!
منبع : پانا مگ