بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه پیتزا فرفره ای قارچ و پنیر و تخم مرغ (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه پیتزا فرفره‌ای با قارچ و پنیر و تخم‌مرغ

مواد لازم برای تهیه پیتزا فرفره‌ای

قارچ خرد شده: ۲ فنجان

پیازچه خرد شده: ½ فنجان

کره: ۱ قاشق غذاخوری

پنیر خامه‌ای: ۲۲۰ گرم

نمک: ¼ قاشق چای‌خوری

خمیر پیتزا: ۴۰۰ گرم

روغن زیتون: به مقدار لازم

تخم‌مرغ: ۱ عدد

آب: ۱ قاشق غذاخوری

سیاه‌دانه یا کنجد: ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه پیتزا فرفره‌ای

دستور تهیه پیتزا فرفره‌ای قارچ و پنیر و تخم‌مرغ

ابتدا در یک ماهی‌تابه، کره را ذوب کنید و سپس قارچ و پیازچه را به آن اضافه کنید و تفت دهید. وقتی که مخلوط قارچ کمی خنک شد، پنیر خامه‌ای را به آن اضافه کنید. سپس خمیر پیتزا را به شکل مربع برش بزنید. روی هر مربع مقدار مناسبی از مخلوط قارچ و پنیر بریزید و آن را پخش کنید. خمیر را رول کنید و با چاقو به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

اکنون سینی فر را چرب کنید و برش‌های رولتی را در سینی بچینید. کمی روغن زیتون روی آنها بمالید. تخم‌مرغ را در یک کاسه بزنید و با برس روی برش‌ها بمالید. می‌توانید کمی آویشن یا کنجد روی آنها بپاشید. سینی را به مدت ۱۲ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد از این مدت، پیتزای فرفره‌ای شما آماده سرو است.

همچنین بخوانید:

دستور تهیه پیتزا کالباس و قارچ؛ ساده و خوشمزه

ترفندهای طلایی برای تهیه خمیر پیتزای ترد

۹ نوع پنیر از انواع پنیر پیتزا کش‌دار

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل