“`html
دستور تهیه پیتزا ناچو خوشمزه رستورانی به روش مکزیکی
پیتزا ناچو یک غذای خوشمزه و متفاوت از مکزیک است. در این پیتزا به جای خمیر، از چیپس ترتیلا استفاده میشود که آن را سبک و خوشطعم میکند. برای تهیه این غذای لذیذ به مواد زیر نیاز دارید:
مواد لازم پیتزا ناچو
چیپس ترتیلا ۱ بسته
پپرونی ۱۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
فلفل دلمهای رنگی ۵۰ گرم
سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
فلفل هالوپینو ۵۰ گرم
دستور تهیه پیتزا ناچو مرحله به مرحله
مرحله اول
اول فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. یک سینی مناسب برای پیتزا را آماده کرده و کمی چرب کنید و سپس با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله دوم
چیپس ترتیلا را به آرامی روی سینی بریزید تا تمام سطح آن را بپوشاند و این چیپسها به جای خمیر پیتزا عمل کنند. سپس کمی پنیر پیتزا روی چیپسها بریزید.
مرحله سوم
پس از پنیر، ورقههای سوسیس پپرونی را به صورت منظم روی سطح پیتزا بچینید تا ظاهر زیبایی به آن بدهد.
مرحله چهارم
برای تزیین پیتزا از فلفل دلمهای و هالوپینو استفاده کنید. فلفل هالوپینو به دلیل طعم تندش، به پیتزا طعم اصیل مکزیکی میدهد. بعد از افزودن فلفلهای خرد شده، سینی را به داخل فر قرار دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه بپزد و پنیر کاملاً ذوب شود.
منبع : رضیم