بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه چلو گوشت (آش گوشت) خرم آباد (مرحله به مرحله)

“`html

چگونه آش گوشت خرم آباد درست کنیم ؟

شاید برای شما جالب باشد که آش گوشت، همان چلو گوشت است که مردم خرم آباد درست می‌کنند. وقتی نام آش را می‌شنویم، ممکن است به یاد غذایی آبکی بیفتیم که در فصل سرما می‌خوریم اما آش گوشت خرم آباد یک غذای مجلسی است که با برنج سرو می‌شود.

آش گوشت خرم آباد، غذایی مخصوص اعیاد و جشن‌ها است. این غذا به شکل سنتی در ظرف‌هایی به نام مجمع که از جنس استیل یا روی هستند، سرو می‌شود و هر سینی مخصوص سه نفر است.

نحوه سرو آش گوشت خرم آباد هم روال خاصی دارد. ابتدا مقداری برنج در مجمع می‌ریزند و سپس گوشت را روی آن می‌گذارند و بعد کمی برنج دیگر روی گوشت‌ها می‌ریزند تا خوب پوشانده شود.

سپس یک تکه پیاز و کمی نمک در مجمع قرار داده و روی آن‌ها را با نان محلی می‌پوشانند تا غذا سرد نشود.

طرز پخت چلو گوشت خرم آباد

دستور تهیه آش گوشت خرم آباد

مواد لازم برای تهیه چلو گوشت خرم آباد:

  • گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم
  • پیاز ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • زردچوبه، فلفل و نمک به میزان لازم

دستور تهیه چلو گوشت خرم آباد:

ابتدا بایستی بگوییم که برای تهیه آش گوشت خرم آباد می‌توان از تمام قسمت‌های گوشت گوسفند استفاده کرد، اما امروزه بیشتر از ماهیچه و مغز ران استفاده می‌شود.

برای شروع، پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و کمی در روغن تفت دهید. سپس گوشت‌ها را به قطعات کوچک برش داده و به پیازها اضافه کنید. وقتی که رنگ گوشت‌ها تغییر کرد، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و سپس رب گوجه فرنگی را بریزید.

به یاد داشته باشید که اگر نمک را در ابتدای پخت گوشت اضافه کنید، ممکن است گوشت سخت شود، بنابراین نمک را در مرحله آخر اضافه کنید.

مواد را خوب مخلوط کرده و آب اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید تا گوشت‌ها بپزند. زمانی که بار دیگر زعفران دم کرده و نمک را اضافه کرده و بگذارید که آش گوشت جا بیفتد. در این میان، برنج را بپزید و غذای خوشمزه‌تان را سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل