بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه چند دسر با پنیر ماسکارپونه (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه چند دسر با پنیر ماسکارپونه

پنیر ماسکارپونه، پنیری غلیظ و خامه‌ای است که برای تهیه دسرهای خوشمزه به کار می‌رود. در این مقاله، دستور تهیه چند دسر با پنیر ماسکارپونه را به شما معرفی می‌کنیم که می‌توانید به‌سادگی آماده کنید و از طعم لذیذ آن‌ها لذت ببرید. با ما همراه باشید.

۱. دستور تهیه گلت توت‌فرنگی و ریواس

گلت توت‌فرنگی و ریواس یک دسر خوشمزه با پنیر ماسکارپونه است.
زمان آماده‌سازی: ۱ ساعت و ۵ دقیقه
زمان پخت: ۱ ساعت

مواد لازم برای ۶ نفر

۲۰۰ گرم کره بدون نمک؛
۲ فنجان آرد ساده الک‌شده؛
۱۲۰ گرم خامه ترش؛
۱ دسته ریواس؛
۵۰۰ گرم توت‌فرنگی؛
۱۶۵ گرم شکر؛
حدود ۲ قاشق غذاخوری پودر کاسترد؛
پوست رنده‌شده ۱ لیموترش؛
نصف قاشق چای‌خوری وانیل؛
زرده تخم‌مرغ ۱ عدد؛
دوسوم فنجان بادام؛
مقدار کمی پودر قند؛
۵۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه؛
۱ قاشق غذاخوری گلاب.

دستور تهیه :

کره و آرد را در غذاساز بریزید تا خوب مخلوط شوند. سپس خامه ترش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود. ترکیب را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید.
ریواس، توت‌فرنگی، پودر کاسترد، پوست لیموترش و وانیل را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید.
خمیر را از یخچال خارج کنید. روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را به‌صورت دایره‌ای به قطر ۳۵ سانتی‌متر پهن کنید. سپس با احتیاط خمیر را روی سینی فر منتقل کنید. توت‌فرنگی و ریواس خردشده را در وسط خمیر بریزید و اطراف آن را حدود ۳ سانتی‌متر تا بزنید و با انگشت فشار دهید تا خمیر به هم بچسبد. در نهایت، زرده تخم‌مرغ را روی آن بزنید و بادام را بپاشید. ترکیب را ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در فر قرار دهید تا گلت طلایی شود.
پنیر ماسکارپونه، گلاب و پودر قند را در کاسه‌ای هم بزنید و کنار بگذارید. گلت را از فر خارج کرده و این مواد را روی آن بریزید.
اجازه دهید گلت خنک شود و سپس میل کنید.

ارزش غذایی هر اسلایس از دسر:

۱۰۷۴ کالری؛
پروتئین: ۱۴.۴ گرم؛
چربی کل: ۷۳.۵ گرم؛
کلسترول: ۰.۲ گرم؛
کربوهیدرات: ۸۹.۵ گرم؛
شکر: ۶۰ گرم؛
فیبر: ۵.۱ گرم؛
سدیم: ۹۲ میلی‌گرم؛
منیزیم: ۶۰ میلی‌گرم؛
پتاسیم: ۶۰۴ میلی‌گرم؛
آهن: ۳.۳ میلی‌گرم؛
زینک: ۱.۲ میلی‌گرم؛
فسفر: ۲۱۴ میلی‌گرم.

۲. دستور تهیه بستنی لیمویی با پنیر ماسکارپونه

این دسر خوشمزه با پنیر ماسکارپونه است.
زمان آماده‌سازی: ۶ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای ۱.۵ لیتر بستنی

۶۰۰ میلی‌لیتر خامه غلیظ؛
۲ قاشق غذاخوری شکر الک‌شده؛
۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه؛
پوست رنده‌شده ۱ لیموترش؛
۲ لیوان آب لیموترش؛
کرم لیمو ۱ شیشه؛
۵ عدد شیرینی مرنگ.

دستور تهیه :

خامه و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید تا نرم و یکدست شود.
پنیر ماسکارپونه را اضافه کرده و خوب هم بزنید. پوست لیموترش رنده‌شده، آب لیموترش و کرم لیمو را به مواد اضافه کنید و در ادامه، شیرینی مرنگ را خردکرده و به مواد بیافزایید. بستنی را یک شب در فریزر بگذارید تا آماده شود.

ارزش غذایی:

۲۰۱ کالری؛
پروتئین: ۲ گرم؛
چربی کل: ۸.۱ گرم؛
کربوهیدرات: ۳۰ گرم؛
سدیم: ۱۶ میلی‌گرم؛
شکر: ۲۵ گرم.

۳. دستور تهیه تارت پنیر ماسکارپونه و توت‌فرنگی

تارت پنیر و توت‌فرنگی یک دسر خوشمزه با پنیر ماسکارپونه است.
زمان آماده‌سازی: ۴۵ دقیقه
زمان پخت: ۵۵ دقیقه

مواد لازم برای ۸ نفر

آرد ساده ۱ فنجان؛
۱۲۵ گرم کره؛
نصف فنجان بادام آسیاب‌شده؛
۲ قاشق غذاخوری شکر؛
نصف قاشق غذاخوری آب یخ؛
۵۰۰ گرم توت‌فرنگی؛
نصف فنجان خامه غلیظ؛
۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه؛
نصف پیمانه شکر قهوه‌ای؛
۳ عدد تخم‌مرغ؛
۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل؛
نصف فنجان خامه.

دستور تهیه :
“““html

آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس کره را به آن اضافه کنید و با نوک انگشتانتان آن‌ها را مخلوط کنید. بعد بادام و شکر را به مخلوط اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید. حالا آب یخ را اضافه کنید و با چاقو مواد را هم بزنید تا به شکل خمیر دربیاید.
خمیر را روی کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی پهن کنید و لبه‌های آن را فشار دهید. می‌توانید از یک قالب مخصوص تارت هم استفاده کنید.
فر را روشن کنید و دما را روی ۱۸۰ یا ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. خمیر را روی سینی فر بگذارید و به‌مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.
پنیر ماسکارپونه، شکر، تخم‌مرغ و عصاره وانیل را خوب هم بزنید. سپس به آرامی خامه را اضافه کنید و مدام هم بزنید. این مخلوط را روی خمیر تارت بریزید و ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا کمی طلایی شود.
نزدیک زمان سرو، توت‌فرنگی و شکر قهوه‌ای را در یک کاسه بریزید و ۵ دقیقه هم بزنید. این مخلوط را بعد از خنک شدن تارت روی آن بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی هر برش از دسر:

۶۰۷ کالری؛
پروتئین: ۱۲.۴ گرم؛
چربی کل: ۴۳.۴ گرم؛
کلسترول: ۰.۱ گرم؛
کربوهیدرات: ۴۲ گرم؛
شکر: ۲۰ گرم؛
فیبر: ۳.۴ گرم؛
سدیم: ۶۷.۵ میلی‌گرم؛
منیزیم: ۷۰.۵ میلی‌گرم؛
پتاسیم: ۳۶۷ میلی‌گرم؛
آهن: ۲.۵ میلی‌گرم؛
زینک: ۱.۲ میلی‌گرم؛
فسفر: ۱۹۵ میلی‌گرم؛
ویتامین آ: ۲۹۷ میلی‌گرم؛
ویتامین سی: ۳۵.۶ میلی‌گرم.

۴. دستور تهیه بستنی لیمویی با پنیر ماسکارپونه

دسر با پنیر ماسکارپونه
زمان آماده‌سازی: ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای ۸ نفر

چند عدد کرپ؛
شکلات فندقی ۴۰۰ گرم؛
پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم؛
خامه غلیظ ۲۵۰ میلی‌لیتر؛
توت‌فرنگی نصف‌شده ۲۵۰ گرم؛
تمشک ۱۲۵ گرم.

دستور تهیه :

یک کرپ را در یک بشقاب بگذارید و نصف قاشق غذاخوری شکلات فندقی روی آن بزنید. سپس نیمی از پنیر ماسکارپونه را با قاشق روی آن بمالید و باقی کرپ‌ها را هم به همین صورت روی هم بچینید.
با کمک همزن برقی خامه را بزنید تا نرم و پفکی شود. بعد آن را روی کرپ‌ها بریزید و توت‌فرنگی و تمشک را روی آن بچینید.
باقی‌مانده شکلات فندقی را ۳۰ ثانیه گرم کنید و هنگام سرو آن را روی دسر بریزید.

ارزش غذایی هر برش دسر:

۹۶۷ کالری؛
پروتئین: ۱۱.۵ گرم؛
چربی: ۵۸.۷ گرم؛
شکر: ۶۸ گرم؛
کلسیم: ۱۶۶.۱ میلی‌گرم؛
زینک: ۱ میلی‌گرم؛
پتاسیم: ۳۲۸ میلی‌گرم؛
سدیم: ۳۶۱ میلی‌گرم؛
فیبر: ۷.۴ گرم؛
ویتامین سی: ۲۱.۹ میلی‌گرم.

۵. دستور تهیه مینی تارت تمشک و ماسکارپونه

مینی تارت تمشک یک دسر با پنیر ماسکارپونه
زمان آماده‌سازی: ۲ ساعت
زمان پخت: ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای ۲۴ عدد

۱ فنجان آرد ساده؛
۲ قاشق غذاخوری شکر؛
۱۰۰ گرم کره بدون نمک؛
۱ عدد زرده تخم‌مرغ؛
نصف قاشق غذاخوری آب سرد؛
۲۵۰ گرم تمشک؛
مقداری پودر قند برای سرو؛
فیلینگ پنیر ماسکارپونه؛
۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه؛
۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای؛
نصف قاشق چای‌خوری اسانس وانیل.

دستور تهیه :

آرد، شکر و کره را در غذاساز بریزید و خوب هم بزنید. زرده تخم‌مرغ و آب را به مخلوط اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خمیر یکدست شود. روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن ورز دهید. خمیر را روی کاغذ روغنی پهن کنید و به‌مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
فر را روشن کنید و دما را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. خمیر را به ضخامت ۴ میلی‌متر با وردنه پهن کنید و با قالب مخصوص دایره‌های کوچک برش بزنید. گوشه‌های هر دایره را کمی با چنگال شکل دهید. تمام خمیرها را روی یک سینی بچینید و به‌مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا خوب سفت شوند.
خمیرها را از فریزر خارج کرده و روی سینی فر بچینید و به‌مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا روی آنها طلایی روشن شود. سپس آنها را از فر خارج کنید و روی توری بچینید تا کامل خنک شوند.
فیلینگ ماسکارپونه، پنیر ماسکارپونه، شکر و اسانس وانیل را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید. اجازه دهید این مخلوط ۳۰ دقیقه استراحت کند.
مینی‌تارت‌ها را با ترکیب آماده‌شده ماسکارپونه، پودر قند و تمشک سرو کنید.

ارزش غذایی هر عدد مینی تارت:

۴۰۰ کالری؛
چربی: ۲۶ گرم؛
سدیم: ۱۰۳ میلی‌گرم؛
آهن: ۱ میلی‌گرم؛
فیبر: ۴ گرم؛
پروتئین: ۶ گرم؛
کربوهیدرات: ۳۵ گرم؛
کلسترول: ۷۱ میلی‌گرم؛
پتاسیم: ۹۷ میلی‌گرم؛
شکر: ۱۵ گرم؛
کلسیم: ۷۳ میلی‌گرم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل