بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه چند غذا با ماهی سالمون (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه چند غذا با ماهی سالمون

پختن غذا با ماهی سالمون اصلاً سخت نیست. دستورهای پختی که در ادامه می‌خوانید، خیلی سریع آماده می‌شوند و نتیجه‌ آنها چندین غذا با ماهی سالمون با طعمی فوق‌العاده است که از لذت خوردنشان سیر نمی‌شوید.

۱. سالمون تنوری با لیمو و سبزیجات معطر

لیمو بهترین ماده برای طعم‌دار کردن ماهی است. وقتی لیمو و سبزیجات معطر را به غذا اضافه می‌کنید، طعمی عالی خواهید داشت.

مواد لازم:

سس مایونز دو سوم فنجان؛
خلال پوست لیمو ۱٫۵ قاشق چای‌خوری؛
آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری؛
یک حبه سیر خرد شده؛
دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده؛
دو قاشق چای‌خوری ترخون تازه خرد شده؛
دو قاشق چای‌خوری جعفری تازه خرد شده؛
یک چهارم قاشق چای‌خوری شکر؛
نمک و فلفل سیاه؛
فیله ماهی سالمون (بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ گرم)؛
برش‌های نازک لیمو و برگ جعفری برای تزیین.

دستور تهیه :

فر را تا دمای ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. برای درست‌کردن سس، ۸ ماده اول را در یک کاسه مخلوط کنید. آن را با نمک و فلفل به سلیقه خود طعم‌دار کنید.

فیله‌ها را روی یک سینی فر که با فویل پوشیده شده قرار دهید. یک چهارم فنجان از سس را روی آنها بریزید. ماهی را به ازای هر ۱ سانتی‌متر ضخامت، ۴ تا ۶ دقیقه در فر بپزید. زمانی که با چنگال آن را امتحان می‌کنید، باید نرم و پخته باشد.

به باقی‌مانده سس آب اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد. ماهی سالمون را با این سس سرو کنید و آن را با برش لیمو و جعفری خرد‌شده تزیین کنید.

۲. سالمون فلفلی و سس ماست و لیمو

اگر به طعم فلفل علاقه دارید، می‌توانید با ماست، لیمو و فلفل، غذایی خوشمزه با ماهی سالمون تهیه کنید. بچه‌ها این غذا را خیلی دوست دارند.

مواد لازم:

فیله سالمون (بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ گرم)؛
یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه آسیاب‌شده؛
یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک؛
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون؛
سه چهارم فنجان ماست کم‌چرب؛
یک قاشق غذاخوری عسل؛
یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده؛
یک عدد لیمو؛
زنجبیل تازه رنده‌شده به مقدار دلخواه.

دستور تهیه :

ماهی را شسته و به آرامی خشک کنید. اگر از ماهی یخ‌زده استفاده می‌کنید، آن را زودتر بیرون بگذارید تا یخش آب شود. روی ماهی نمک و فلفل بپاشید. در یک ماهیتابه نچسب مقداری روغن بریزید و ماهی را داخل آن بگذارید. ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ماهی کاملاً پخته شود. یک بار ماهی را برگردانید تا هر دو طرفش بپزد.

برای تهیه سس ماست لیمویی، ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو آماده کنید. در یک کاسه نیم قاشق غذاخوری خلال پوست لیمو، آب لیمو، ماست، عسل، جعفری و زنجبیل را مخلوط کنید.

ماهی را بعد از پخت به اندازه‌های مناسب برش بزنید و آن را در کنار سس لیمویی سرو کنید. می‌توانید آن را با مقداری خلال پوست لیمو و جعفری تزیین کنید.

۳. سالمون گریل‌شده با کره‌ رزماری و خردل

اضافه کردن خردل و سبزیجات معطر به کره یک راه عالی برای خوشمزه‌تر کردن سبزیجات و ماهی گریل‌شده است. وقتی این ترکیب را روی ماهی داغ می‌زنید، آب می‌شود و سسی خوشمزه به شما می‌دهد.

مواد لازم:

تره‌فرنگی ۵۰۰ گرم؛
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون؛
نصف قاشق چای‌خوری نمک؛
نصف قاشق چای‌خوری فلفل؛
یک شاخه رزماری؛
ماهی سالمون ۲۰۰ گرم با پوست؛
یک چهارم فنجان کره نرم‌شده؛
دو قاشق غذاخوری سس خردل.

دستور تهیه :

تره‌فرنگی‌ها را تمیز کرده و از وسط نصف کنید. سپس آنها را بشویید و با یک پارچه تمیز خشک کنید. کمی رطوبت روی برگ‌ها باقی بگذارید تا در فر نسوزند. با قلمو آنها را چرب کرده و با نمک و فلفل طعم‌دار کنید.

رزماری را چند دقیقه در سینی فر گریل کنید، سپس از فر خارج کنید. در مرحله بعد، تره‌فرنگی را در فر با حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود. گاهی آن را برگردانید تا خوب بپزد. زمانی که آماده شد، آن را از فر خارج کنید یا در حرارت کم نگه دارید که گرم بماند.

سالمون را با…

“““html

بقیه روغن‌زیتون را با مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. سپس ماهی را که پوستش به سمت بالا است، در فر قرار داده و چند دقیقه گریل کنید. بعد از پختن، ماهی را از فر بیرون بیاورید.

برگ‌های رزماری را خرد کرده و در یک کاسه بریزید. در همان کاسه، کره و خردل را با رزماری مخلوط کنید. این مخلوط را روی ماهی و تره‌فرنگی‌ها بمالید و با باقی‌مانده رزماری تزیین کنید.

۴. سالمون سرخ‌شده با سس پسته‌ای

این دستور غذا پر از سبزیجات خوشبو مانند جعفری و نعناست و سس پسته‌ای که بر روی آن می‌ریزید، آن را به یک وعده‌ی کامل و مغذی برای شام یا ناهار تبدیل می‌کند.

مواد لازم:

پسته خرد شده: یک‌سوم فنجان؛
جعفری تازه خرد شده: یک‌سوم فنجان؛
نعنای تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری؛
خلال پوست پرتقال: ۱ قاشق غذاخوری؛
روغن‌زیتون: ۲ قاشق غذاخوری؛
سیر خرد شده: ۲ حبه؛
نمک و فلفل سیاه؛
فیله سالمون: ۴۰۰ گرم با پوست.

دستور تهیه:

برای تهیه سس پسته‌ای، ۷ ماده اول را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. سپس یک تابه بزرگ را روی حرارت ملایم گرم کرده و روغن‌زیتون را در آن بریزید. ماهی را با نمک و فلفل مزه‌دار کرده و در تابه قرار دهید. سه دقیقه طرف اول ماهی را سرخ کنید.

سپس ماهی را برگردانید و سه دقیقه دیگر نیز طرف دیگر آن را سرخ کنید. بعد از پختن، ماهی را همراه سس پسته‌ای که روی آن ریخته‌اید، سرو کنید.

۵. سالمون پرتقالی و پیازچه

وقتی که برای تهیه غذا با ماهی سالمون خرید می‌کنید، دقت کنید که ماهی تازه باید فلس‌هایی محکم و براق داشته باشد. اگر فیله‌ها جدا از هم هستند و دچار پارگی هستند، آن‌ها را خریداری نکنید.

مواد لازم:

۲ عدد پرتقال؛
آب لیمو: یک‌چهارم فنجان؛
تمرهندی یا سس سویا: ۳ قاشق غذاخوری؛
زنجبیل تازه رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری؛
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری؛
پیازچه خرد شده: ۱۲ عدد؛
فیله سالمون: ۴۰۰ گرم.

دستور تهیه:

فر را با دمای ۲۲۰ درجه گرم کنید. آب ۱ پرتقال را بگیرید تا به یک‌سوم فنجان برسد. بقیه پرتقال‌ها را به شکل مثلث برش دهید و کنار بگذارید. در یک کاسه، آب پرتقال، آب لیمو، تمرهندی، زنجبیل و دو قاشق غذاخوری روغن را به‌خوبی مخلوط کنید. کف یک ظرف مناسب را چرب کرده و ماهی را از سمت پوست در تابه قرار دهید. پیازچه‌ها و پرتقال‌ها را در کنار آن بگذارید. مخلوط تهیه شده را روی ماهی بریزید.

فر را به مدت ۱۵ دقیقه روشن کرده یا تا زمانی که ماهی کاملاً بپزد، آن را داخل فر قرار دهید. در مرحله بعد، سس را روی ماهی بریزید و یک بار نیز شعله بالا را روشن کنید تا ماهی‌ها گریل شوند. می‌توانید پیازچه‌ها را چند بار برگردانید تا نسوزند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل