“`html
دستور تهیه چیکن میلانو
این روزها، با زندگی شلوغ و پرمشغله مردم، به ویژه در شهرهای بزرگ، غذاهای سریع و راحت خیلی محبوب شدهاند. چیکن میلانو یک پاستای خوشمزه است که با سیر، گوجهفرنگی و ریحان تازه درست میشود. پاستای فتوچینی و ادویهها که با روغن زیتون خوشمزه ترکیب میشوند، چیکن میلانو را به یک غذای ساده اما لذیذ تبدیل میکند.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
کره | یک قاشق غذاخوری |
سیر خردشده | دو حبه |
گوجه فرنگی خردشده | یک استکان |
عصاره مرغ | یک استکان |
خامه پرچرب | یک استکان |
سینه مرغ بدون پوست و استخوان | هشتصد گرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن زیتون | دو قاشق غذاخوری |
ریحان خردشده | دو قاشق غذاخوری |
پاستای فتوچینی | سیصد گرم |
چیکن میلانو با سس خوشمزه در منزل
ابتدا در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت کم ذوب کنید و سپس سیر را به آن اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید. بعد گوجهفرنگی و سهچهارم استکان عصاره مرغ را اضافه کنید. حرارت را کمی بیشتر کنید و بگذارید جوش بیاید. حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا گوجهها نرم شوند. سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و سس غلیظ شود. وقتی سس به پشت قاشق چسبید، آماده است.
سینه مرغ را با نمک و فلفل مزهدار کنید و هر دو طرف آن را با این ادویهها بپوشانید. در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را بریزید و مرغ را درون آن سرخ کنید. هر طرف مرغ را حدود چهار دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و دیگر صورتی نباشد. پس از سرخ شدن مرغ، آن را از تابه خارج کنید و بگذارید روی آن بپوشانید تا گرم بماند.
حالا روغن را از تابه بریزید و یکچهارم استکان عصاره مرغ را در همان تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس سس را که در مرحله اول درست کردهاید به آن اضافه کنید. ریحان و کمی نمک و فلفل نیز اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید.
در یک قابلمه بزرگ، مقداری آب و کمی نمک بریزید و پاستاها را به مدت هشت تا ده دقیقه بپزید. بعد آنها را آبکش کنید. پاستا را با سه یا چهار قاشق غذاخوری از سس ترکیب کنید و در ظرف سرو بریزید. سینه مرغ را خرد کرده و روی پاستا بگذارید و باقیمانده سس را هم روی آن بریزید. حالا میتوانید از غذای خوشمزه و سریع خود لذت ببرید.
ارزش غذایی چیکن میلانو
- ۶۴۱ کالری
- ۳۴٫۸ گرم چربی
- ۵۰۱ میلیگرم سدیم
- ۴۷ گرم کربوهیدرات
- ۳۶٫۳ گرم پروتئین
منبع : شرکت لادن