بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه ژله ویترینی خال خالی بینظیر و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه ژله ویترینی

ژله یکی از دسرهای محبوب و معروف است که معمولاً در مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود. در اینجا یک دستور تهیه ساده و خوشمزه به نام ژله ویترینی خال خالی را به شما معرفی می‌کنیم. امیدواریم از آن لذت ببرید.

دستور تهیه ژله خال خالی

مواد لازم برای تهیه دسر خال خالی:

  • موز ۳ عدد متوسط
  • شیر ۲ پیمانه
  • شکر نصف پیمانه (میتوانید به سلیقه خود تغییر دهید)
  • خامه صبحانه یک بسته ۲۰۰ گرمی
  • وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • آب یک چهارم پیمانه
  • ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
  • ژله با طعم دلخواه
  • آب برای حل کردن ژله یک لیوان
  • بیسکوییت پتی پور یک بسته
  • پودر قهوه دو قاشق غذاخوری

برای تهیه این دسر ابتدا باید پاناکوتای وانیلی را آماده کنیم.

مراحل تهیه پاناکوتای وانیلی:

شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. پودر ژلاتین را در آب سرد حل کرده و روی بخاری قرار دهید تا شفاف شود.

خامه صبحانه را روی حرارت قرار دهید تا نرم شود، اما نباید بجوشد. وقتی شکر در شیر حل شد، شعله را خاموش کنید و ژلاتین و خامه صبحانه را اضافه کرده و همه را خوب هم بزنید.

مراحل تهیه ژله خال خالی:

مواد را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قاشق غذاخوری پودر قهوه را در کمی آب جوش حل کرده و به یکی از قسمت‌ها اضافه کنید و هم بزنید. همچنین کمی از پاناکوتا وانیلی را هم اضافه کنید.

در مخلوط‌کن موز، بیسکوییت و پاناکوتا قهوه را بریزید و مخلوط کنید. سپس یک بسته ژله را با یک لیوان آب مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.

در مرحله اول، برش‌های گل را درون قالب قرار داده و مقداری از پاناکوتا را بریزید و در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و در انتها پاناکوتای قهوه را بریزید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل