“`html
دستور تهیه ژله ویترینی
ژله یکی از دسرهای محبوب و معروف است که معمولاً در مهمانیها و جشنها سرو میشود. در اینجا یک دستور تهیه ساده و خوشمزه به نام ژله ویترینی خال خالی را به شما معرفی میکنیم. امیدواریم از آن لذت ببرید.
دستور تهیه ژله خال خالی
مواد لازم برای تهیه دسر خال خالی:
- موز ۳ عدد متوسط
- شیر ۲ پیمانه
- شکر نصف پیمانه (میتوانید به سلیقه خود تغییر دهید)
- خامه صبحانه یک بسته ۲۰۰ گرمی
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- آب یک چهارم پیمانه
- ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
- ژله با طعم دلخواه
- آب برای حل کردن ژله یک لیوان
- بیسکوییت پتی پور یک بسته
- پودر قهوه دو قاشق غذاخوری
برای تهیه این دسر ابتدا باید پاناکوتای وانیلی را آماده کنیم.
مراحل تهیه پاناکوتای وانیلی:
شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. پودر ژلاتین را در آب سرد حل کرده و روی بخاری قرار دهید تا شفاف شود.
خامه صبحانه را روی حرارت قرار دهید تا نرم شود، اما نباید بجوشد. وقتی شکر در شیر حل شد، شعله را خاموش کنید و ژلاتین و خامه صبحانه را اضافه کرده و همه را خوب هم بزنید.
مراحل تهیه ژله خال خالی:
مواد را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قاشق غذاخوری پودر قهوه را در کمی آب جوش حل کرده و به یکی از قسمتها اضافه کنید و هم بزنید. همچنین کمی از پاناکوتا وانیلی را هم اضافه کنید.
در مخلوطکن موز، بیسکوییت و پاناکوتا قهوه را بریزید و مخلوط کنید. سپس یک بسته ژله را با یک لیوان آب مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.
در مرحله اول، برشهای گل را درون قالب قرار داده و مقداری از پاناکوتا را بریزید و در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و در انتها پاناکوتای قهوه را بریزید.