بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه کامل دستور تهیه سالاد لبو خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه کامل سالاد لبو خوشمزه با 3 روش

رضیم : لبو غذای بسیار مقوی و مفیدی است و در عین حال کالری کمی دارد و انرژی زیادی به بدن می‌دهد؛ بنابراین، تهیه سالاد لبو (چغندر) برای شب یلدا در فصل زمستان خیلی مناسب است.

گاهی اوقات می‌توان با مواد اولیه یک غذای معروف، غذایی جالب و جدید درست کرد. می‌توان شکل و ساختار یک غذا را تغییر داد و با همان مواد، غذایی نو تهیه کرد. سالاد چغندر هم از جمله همین نوع غذاهاست.

دستور تهیه سالاد لبو (چغندر) مجلسی و مخصوص شب یلدا

1. دستور تهیه سالاد چغندر کبابی

مواد اصلی این سالاد، چغندر است. تحقیقات نشان می‌دهد که چغندر فواید زیادی دارد و به همین دلیل پیشنهاد می‌شود که آن را در رژیم غذایی خود داشته باشید.

چغندر می‌تواند به بهبود پوست، تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بیماری‌های مزمن کمک کند. همچنین، تهیه سالاد چغندر کبابی بسیار آسان است و هر کسی می‌تواند به راحتی آن را درست کند.

این سالاد پیش‌غذای سبکی است که می‌توانید آن را با غذاهای دریایی مانند میگو و یا ماهی سرو کنید. همچنین می‌توانید به عنوان یک وعده گیاهی آن را استفاده کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد چغندر کبابی

  1. ۶ چغندر متوسط، پوست کنده و خرد شده
  2. ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  3. ۲ قاشق چای‌خوری شربت افرا
  4. نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور تهیه سالاد چغندر کبابی

گام اول: ابتدا فر را روشن کرده و روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

گام دوم: چغندرها را درون یک فویل آلومینیومی بپیچید و در فر گذاشته و بگذارید حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزند.

گام سوم: سپس چغندرها را از فر خارج کرده و پس از شستن، پوستشان را بگیرید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه خنک شوند.

گام چهارم: در یک کاسه کوچک، شربت سرکه و افرا را مخلوط کنید تا سس آماده شود.

گام پنجم: ادویه‌ها را به چغندرها اضافه کنید و سس را روی آن بریزید. سپس حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و بعد سرو کنید.

بیشتر بخوانید : دستور تهیه ترشی گل کلم و لبو با طعمی فوق العاده


2. سالاد لبو (چغندر) مجلسی

مواد لازم جهت تهیه سالاد لبو برای شب یلدا:

  1. لبوی متوسط: 6 عدد
  2. تخم مرغ: 3 عدد
  3. پیازچه: 50 گرم
  4. خیار شور: 3 عدد
  5. مایونز: 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه سالاد لبو برای شب یلدا:

لبوها را با یک و نیم پیمانه آب بپزید.
تخم‌مرغ‌ها را آب‌پز کنید.
لبوی پخته، خیار شور و تخم‌مرغ‌ها را به صورت نگینی خرد کنید.
پیازچه‌ها را ریز کنید.
در یک کاسه تمام مواد را با هم مخلوط کرده و مایونز را اضافه کنید. می‌توانید به جای مایونز از ماست پرچرب استفاده کنید.
سالاد را با پیازچه و یا چند برگ جعفری تزیین کرده و سرو کنید.

بیشتر بخوانید : دستور تهیه سالاد لبو و سیب مناسب افراد رژیمی


3. دستور تهیه سالاد چغندر پنیری

سالاد چغندر پنیری یک سالاد بسیار زیبا و مجلسی است. این سالاد هم بسیار خوشمزه است و هم به راحتی آماده می‌شود.

مواد لازم برای سالاد چغندر پنیری:

“““html

  1. 3 عدد چغندر متوسط
  2. 3 عدد سیب زمینی متوسط
  3. 2 حبه سیر رنده شده
  4. 2 قاشق غذاخوری پنیر لبنه
  5. 2 قاشق غذاخوری سس مایونز
  6. 1 کاسه ماست بدون آب (یا ماست چکیده)
  7. نمک
  8. مقداری شوید

دستور تهیه سالاد چغندر پنیری :

برای درست کردن این سالاد، اول سیب زمینی‌ها را به شکل مکعب‌های کوچک خرد کنید و آن‌ها را سرخ کنید.

چغندرها را رنده کنید و با کمی روغن زیتون تفت بدهید. وقتی آب چغندر کشیده شد و نرم شد، اجاق را خاموش کنید.

بعد از اینکه هر دو سرد شدند، همه آن‌ها را داخل یک ظرف بریزید. سپس پنیر لبنه، مایونز، سیر رنده‌شده، نمک و ماست را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. این مخلوط را به سیب زمینی و چغندر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

در نهایت، روی سالاد را با شوید تزیین کنید و سرو نمایید.

بیشتر بخوانید : مربای لبو : دستور تهیه مربای لبو با طعم بی نظیر


خواص بی نظیر لبو

بهترین و مفیدترین بخش چغندر، برگ‌های آن است و بعد ساقه‌ها و در آخر ریشه آن که وقتی پخته می‌شود، لبو نام دارد. لبو یک پاک کننده عالی است و می‌تواند معده را تمیز کند و برای کسانی که یبوست دارند، مفید می‌باشد.
خوردن چغندر پخته می‌تواند رعشه را درمان کند.
برگ سرخ آن اگر خام با سرکه و خردل مصرف شود، طحال را باز کرده و ورم آن را کاهش می‌دهد.
این گیاه برای درد پشت و مثانه و همچنین بیماری‌های مقعد مفید است.

آب برگ چغندر برای درد مفاصل و نقرس، سردرد و دندان‌درد موثر است. استفاده از ضماد برگ با اسید بوریک می‌تواند به بهبود کک و مک و طاسی کمک کند.
لبو به دلیل وجود فیبر که در کاهش چربی خون کمک می‌کند و همچنین اسید فولیک، باید در سبد غذایی افراد مبتلا به امراض قلبی قرار گیرد.
با مصرف 105 گرم چغندر قرمز، 53 درصد نیاز بدن به اسید فولیک تامین می‌شود.
فیبر زیاد آن، کلسترول خون را کاهش داده و خطر سکته قلبی را در بیماران قلبی پایین می‌آورد. همچنین، چغندر قرمز به دلیل مواد مغذی آهن و اسید فولیک می‌تواند از کم‌خونی جلوگیری کند.


بیشتر بخوانید :

کالری لبو : 100 گرم لبو پخته و خام چقدر کالری دارد ؟

۲۰ خاصیت معجزه‌آسا در آب چغندر (لبو) برای سلامتی شما

دستور تهیه کیک لبو ویژه با طرز تهیه خاص و متفاوت

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل