بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه کروسان نوتلا (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه کروسان نوتلا

کروسان نوتلا یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های فرانسوی است که معمولاً با خمیر هزارلا درست می‌شود. اما ما روش ساده‌تری برای تهیه آن به شما خواهیم گفت. با ما همراه باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
آرد همه‌کاره 2 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری 2 و 1/4 قاشق چایخوری
شیر گرم (37 درجه سانتیگراد) 1/2 فنجان
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نوتلا 1 پیمانه
تخم مرغ برای رومال 1 عدد

دستور تهیه کروسان نوتلا

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، شکر و خمیر مایه را با هم ترکیب کنید. سپس شیر، تخم‌مرغ و روغن زیتون را اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب هم بزنید تا خمیر نرمی به دست بیاید.

خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشیده‌اید قرار دهید و به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا لطیف و کشسان شود.
خمیر را در یک کاسه چرب شده بگذارید، روی آن را بپوشانید و در یک مکان گرم به مدت یک ساعت بگذارید تا حجمش دو برابر شود.
پس از این زمان، خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به شکل مربعی با ابعاد 30 در 30 سانتی‌متر درآورید.
حالا نوتلا را روی سطح خمیر پخش کنید و سپس خمیر را از عرض به دو نیم تا کنید.
خمیر را به شکل یک رول درآورید و بعد آن را به شکل دایره‌ای با قطر 30 سانتی‌متر درست کنید.
خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل دایره‌ای با قطر 10 سانتی‌متر شکل دهید.
دایره‌های خمیر را روی سینی فر بچینید و روی آن‌ها را با تخم‌مرغ هم‌زده رومال کنید.
کروسان‌ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. پس از پخت، آن‌ها را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند.

کروسان‌های نوتلا را می‌توانید در دمای اتاق به مدت 2 روز نگهداری کنید. همچنین، امکان نگهداری آن‌ها در فریزر وجود دارد. در این صورت می‌توانید زمانی که خواستید، آن‌ها را از فریزر خارج کنید و بگذارید در دمای اتاق یا در مایکروویو یخ‌زدایی شوند.

نکات مهم جهت تهیه کروسان نوتلا

برای مطمئن شدن از اینکه خمیر خوب ور آمده، آن را با انگشت فشار دهید. اگر خمیر به حالت اول خود برگردد، نشان می‌دهد که آماده است.
برای ترد شدن کروسان‌ها، بهتر است آن‌ها را در دمای بالا و به مدت کوتاه بپزید.
اگر می‌خواهید کروسان‌های شیرین‌تری داشته باشید، می‌توانید مقدار شکر را کمی بیشتر کنید.
می‌توانید از مواد دیگری مثل شکلات چیپسی، مغزهای خرد شده یا میوه‌های خشک نیز در خمیر استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل