بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه کمپوت گلابی خونگی با ماندگاری بالا و طعم بی نظیر (مرحله به مرحله)

“`html

مواد لازم کمپوت گلابی

گلابی ۱٫۵ کیلوگرم
آب ۸ پیمانه
لیمو ترش ۱ عدد
شکر ۱٫۵ پیمانه
زعفران دم رکده ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری

دستور تهیه کمپوت گلابی

برای درست کردن کمپوت گلابی خوشمزه، اول باید از گلابی‌های مناسب استفاده کنیم. گلابی‌ها باید کاملاً رسیده باشند و هیچ خرابی یا زخم نداشته باشند تا ظاهر کمپوت زیبا شود.
ابتدا گلابی‌ها را پوست کنده، سپس از وسط نصف می‌کنیم و هسته‌های داخل آن‌ها را بیرون می‌آوریم. بعد، ۸ لیوان آب را در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا آب بجوشد.
وقتی آب به جوش آمد، شکر، زعفران دم‌کرده و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم و کمی صبر می‌کنیم تا شکر کاملاً حل شود. سپس به آرامی گلابی‌ها را در آب جوش قرار می‌دهیم تا بپزند.

زمان پخت گلابی‌ها بستگی به نوع آن‌ها دارد. اگر از گلابی‌های کاملاً رسیده استفاده کنیم، حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز داریم، اما اگر گلابی‌ها کمی نرسیده باشند، باید حدود ۴۰ دقیقه روی حرارت بمانند.
در ۵ دقیقه آخر پخت، آب لیمو ترش را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر صبر می‌کنیم تا پخت کمپوت کامل شود. وقتی گلابی‌ها پختند، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم تا به دمای محیط برسد.

حالا گلابی‌ها را برای ۸ ساعت در شربت می‌گذاریم. بعد آن‌ها را در ظروف شیشه‌ای دربسته می‌ریزیم و شربت را تا روی گلابی‌ها پر می‌کنیم. سپس شیشه‌ها را در یخچال نگهداری می‌کنیم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل