“`html
چطور کمپوت گیلاس درست کنیم؟
دستور تهیه کمپوت گیلاس یکی از خوشمزهترین میانوعدههاست. خانمهای کدبانو میتوانند به راحتی با میوههای مختلف در خانه کمپوت درست کنند. با ما همراه شوید!
روشهای تهیه کمپوت خانگی
مواد لازم برای کمپوت
گیلاس: ۴۰۰ گرم
آب: به مقدار لازم
شکر: ۱/۲ لیوان
دستور تهیه کمپوت خوشمزه گیلاس
- گیلاسها را بشویید و در ظرف شیشهای بریزید که درب محکمی داشته باشد.
- آب و شکر را بجوشانید تا فقط دو یا سه جوش بزند، سپس بگذارید کمی سرد شود و روی گیلاسها بریزید.
- درب شیشه را محکم ببندید و شیشه را در قابلمهای قرار دهید و تا جایی که کمی به لبه شیشه بماند، آب بریزید.
- به مدت ده دقیقه بجوشانید.
- بعد از ده دقیقه، کمپوت آماده است. میتوانید اینگونه کمپوتهای دیگر را هم تهیه کنید و تا یک سال نگهداری کنید. سعی کنید که درب شیشه سالم باشد تا هوا به داخل نفوذ نکند، در غیر این صورت فاسد میشود. این مقدار برای یک شیشه متوسط مناسب است.
- توجه داشته باشید که شیشه را از ابتدا در آب سرد قرار دهید تا بجوشد.
بیشتر بخوانید:
دستور تهیه کمپوت انار خوشمزه و عالی
بررسی خواص کمپوتها
کمپوت آلبالو با مایکروویو
جمعآوری شده از مجلهی رضیم
مریم امینی