بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه کوکی خوشمزه و خوش طعم با ۴ روش اصلی + عکس (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه کوکی‌های خوشمزه در خانه


دستور تهیه کوکی انار و بیسکویت‌های دیگر مانند کوکی جو و …

بسیار ساده است. بنابراین شما می‌توانید در مدت زمان کوتاهی یک میان وعده لذیذ درست کنید. این کوکی‌ها همچنین برای شب یلدا و پذیرایی از مهمان‌ها گزینه‌های خوبی هستند. با ما همراه باشید.

دستور تهیه کوکی مرحله به مرحله

1 – کوکی موز و گردو

در این کوکی می‌توانید به جای کشمش از شکلات چیپسی استفاده کنید.


مواد لازم :

  • جو پرک ۲ پیمانه
  • شکلات چیپسی یا کشمش یا قیسی خرد شده یا آلبالو یا ذغال اخته ۱ پیمانه
  • گردوی خرد شده ۱ پیمانه
  • نمک یک دوم قاشق چای خوری
  • موز متوسط له شده ۳ عدد
  • روغن مایع یک سوم پیمانه
  • وانیل یک دوم قاشق چای خوری


دستور تهیه :

  1. ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. جو پرک، شکلات چیپسی، گردوی خرد شده و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس موز له شده، روغن و وانیل را در ظرف دیگری مخلوط کرده و با مواد خشک ترکیب کنید. این خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
  3. با یک قاشق چای‌خوری، خمیر را با فاصله روی سینی فر که با کاغذ پوشانده‌اید قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود.
  4. سپس کوکی‌ها را به یک توری منتقل کنید تا کامل خنک شوند.


نکته مهم :

من چون این کوکی‌ها را با شکلات چیپسی درست کردم، شکلات‌ها در فر کمی آب شدند و حالت کاراملی پیدا کردند. اگر می‌خواهید کوکی‌ها کاملاً طلایی شوند و شکل بهتری بگیرند، از کشمش استفاده کنید که در دستور اصلی آمده است.

2 – دستور تهیه کوکی بلغور جو دوسر با موز

برای درست کردن شیرینی خانگی نیازی نیست زمان زیادی بگذارید. با این دستور، می‌توانید در کمتر از نیم ساعت یک شیرینی خوشمزه درست کنید.


مواد لازم :

  • ۳ عدد موز (رسیده)
  • پوره سیب (۱/۳ فنجان)
  • جو (۲ فنجان)
  • بادام شیر (۲ فنجان)
  • کشمش (۱/۲ فنجان) (اختیاری)
  • وانیل (۱ قاشق چای خوری)
  • دارچین (۱ قاشق چای خوری)


دستور تهیه :

  1. فر را قبلاً گرم کنید.
  2. موز را له کنید.
  3. موز له شده و بلغور جو دوسر را با هم ترکیب کنید.
  4. تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
  5. کوکی‌ها را روی سینی فر قرار دهید.
  6. به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه کوکی‌ها را بپزید.
  7. پس از پخت، آن‌ها را از فر بیرون آورده و بگذارید سرد شوند، سپس سرو کنید.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه کوکی خوشمزه مناسب برای شب یلدا

دستور تهیه کوکی میکری زبرا در ساندویچ‌ساز – سالم و خوشمزه

دستور تهیه آیسینگ خوشمزه برای تزئین کوکی خوشمزه

“““html

3 – کوکی انار

برای تهیه کوکی انار به مواد زیر و نیم ساعت زمان احتیاج دارید (این زمان شامل استراحت خمیر در یخچال نمی‌شود).

مواد لازم :

نکته:

دستور تهیه :

  1. ابتدا کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. سپس آن را به مدت ۳ دقیقه با همزن بزنید تا نرم و لطیف شود.
  2. شکر و پودر قند را اضافه کنید و دوباره به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند. اگر دوست دارید کوکی‌ها قهوه‌ای شوند، می‌توانید به جای شکر، شکر قهوه‌ای یا کمی پودر کاکائو اضافه کنید.
  3. تخم‌مرغ، آب انار و وانیل را اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. وانیل بوی نامطلوب تخم‌مرغ را از بین می‌برد. میزان آب انار بستگی به سلیقه شما دارد.
  4. آرد الک شده، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و به آرامی به سایر مواد اضافه کنید. اگر از همزن برقی استفاده می‌کنید، آن را روی دور کند قرار دهید. وقتی خمیر کمی سفت شد و دیگر همزن قادر به مخلوط کردن نبود، مابقی آرد را با دست به خمیر اضافه کنید.
  5. پس از آماده شدن خمیر، دانه‌های انار و شکلات چیپسی را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید. اگر خمیر شل بود، می‌توانید مقداری آرد اضافه کنید تا سفت‌تر شود.
  6. خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و آن را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا حالت بگیرد.
  7. در یک سینی فر کاغذ روغنی بیندازید یا کمی آن را چرب کنید.
  8. خمیر را به اندازه گردوهای متوسط گرد کرده و در سینی فر قرار دهید و کمی آنها را پهن کنید. می‌توانید خمیر را با قاشق نیز تکه تکه در سینی قرار دهید.
  9. فر را روشن کرده و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. ۱۵ دقیقه صبر کنید تا فر گرم شود، سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان نیاز است تا کوکی‌ها بپزند. وقتی کوکی‌ها کاملاً پخته شوند، به راحتی داخل فر جابه‌جا خواهند شد.
  10. کوکی انار را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود. می‌توانید کوکی‌ها را در یک ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید. آنها به مدت ۴ تا ۵ روز در یخچال می‌مانند.

4 – دستور تهیه بیسکویت کوکی انار

برای تهیه این بیسکویت به ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان (این زمان شامل استراحت خمیر نمی‌شود) و مواد زیر نیاز دارید.

مواد لازم :

دستور تهیه :

“““html

  1. آرد الک شده، نمک و پودر قند را با هم مخلوط کنید و داخل غذاساز بریزید.
  2. مارگارین را به تکه‌های کوچک برش زده و به مخلوط اضافه کنید. با غذاساز این مواد را مخلوط کنید تا حالت خرده نان پیدا کند.
  3. تخم‌مرغ و وانیل را در ظرفی جداگانه به خوبی هم بزنید. سپس این ترکیب را به مواد داخل غذاساز اضافه کنید و دوباره همه چیز را مخلوط کنید.
  4. مواد را از غذاساز خارج کرده و در یک ظرف بریزید. مقداری ورز بدهید تا خمیر نرم و یکدست شود.
  5. روی ظرف را با کیسه فریزر بپوشانید و خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
  6. خمیر را روی یک کیسه نایلونی با وردنه پهن کنید تا ضخامتش به ۳ میلی‌متر برسد. سپس با قالب‌های شکل انار برش بزنید.
  7. سینی فر را کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی در آن قرار دهید.
  8. فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کرده و کمی صبر کنید تا گرم شود. سپس بیسکویت‌ها را داخل آن قرار دهید و حدود ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا پخته شوند. وقتی بیسکویت‌ها آماده شد، دور و کناره‌های آن‌ها طلایی رنگ می‌شود.
  9. با رویال آیسینگ بیسکویت‌های انار را تزئین کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل