بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه کیوسکی مرغ غذای خوشمزه و رستورانی (مرحله به مرحله)

“`html

کیوسکی مرغ چیست؟

مرغ سوخاری انواع مختلفی دارد. معمولاً به هر نوع مرغی که با آرد سوخاری سرخ شده باشد، مرغ سوخاری می‌گوییم، اما واقعاً اینطور نیست و مرغ‌های سوخاری از نظر طرز تهیه و طعم با هم متفاوت هستند.

یکی از انواع مرغ سوخاری که خیلی طرفدار دارد، کیوسکی مرغ یا کیفسکی (kievski) مرغ است. این نوع مرغ سوخاری با سینه مرغ درست می‌شود و اصالت آن به کشور اوکراین و شهر کیو برمی‌گردد.

همانطور که می‌دانید، معمولاً مرغ‌های سوخاری را در تخم‌مرغ و آرد سوخاری غلت می‌زنند، اما کیوسکی مرغ علاوه بر این، دارای مواد دیگری است که داخل مرغ را با آن‌ها پر می‌کنند. در واقع، این یکی از علل تفاوت کیوسکی با سایر انواع مرغ‌های سوخاری است.

دستور تهیه کیوسکی مرغ

دستور تهیه کیفسکی مرغ

مواد لازم برای تهیه کیوسکی مرغ:

  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۵ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا
  • ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد کرده
  • ۱ عدد تخم‌مرغ
  • آرد سفید به مقدار لازم
  • آرد سوخاری به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و ادویه دلخواه به مقدار لازم

چطور کیوسکی مرغ درست کنیم؟

مراحل تهیه کیوسکی مرغ:

اولین مرحله برای تهیه این غذای خوشمزه آماده کردن مرغ است. ابتدا سینه مرغ را از وسط باز کنید تا یک لایه صاف و هموار شود. حالا با بیفتک‌کوب روی آن بزنید تا بیشتر باز و نازک شود. دقت کنید که لایه مرغ خیلی نازک نشود که هنگام کوبیدن از هم جدا شود.

اگر بیفتک‌کوب ندارید، می‌توانید از گوشت‌کوب برای این کار استفاده کنید. وقتی مرغ بازتر و نازک‌تر شد، دو طرف آن را نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه بپاشید تا طعم‌دار شود.

بهترین ادویه‌هایی که می‌توانید در تهیه کیوسکی مرغ استفاده کنید، آویشن و پاپریکا هستند. حالا مرغ را در یخچال بگذارید تا طعم ادویه‌ها به خوبی به آن نفوذ کند.

جعفری‌ها را بشویید و خرد کنید. حالا یک لایه سلفون بگذارید و جعفری و پنیر پیتزا را روی آن بریزید و با هم ورز دهید تا یکدست شوند. می‌توانید به جای پنیر پیتزا از کره استفاده کنید و یا اگر می‌خواهید غذای شما چرب‌تر شود، از هر دو مواد استفاده کنید.

وقتی جعفری و پنیر به هم چسبیدند، آن را به شکل لوله در سلفون بپیچید و به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. سپس مرغ را از یخچال خارج کنید و روی سلفون بگذارید.

چطور کیفسکی مرغ درست کنیم؟

در این مرحله از تهیه کیفسکی مرغ، جعفری و پنیر را از فریزر خارج کنید و آن را وسط سینه مرغ قرار دهید و مرغ را به شکل رول بپیچید. سپس دور آن را با سلفون محکم ببندید و برای یک ساعت در فریزر بگذارید.

بعد از یک ساعت، تخم‌مرغ را هم بزنید و رول مرغ را درون تخم‌مرغ بزنید. سپس آن را به آرد سفید آغشته کنید، دوباره به تخم‌مرغ بزنید و بعد آن را به آرد سوخاری بپوشانید.

حالا ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و درون آن روغن بریزید تا داغ شود. سپس مرغ‌ها را درون ماهیتابه بگذارید تا طلایی شوند. مطمئن شوید که حرارت خیلی ملایم باشد تا علاوه بر سرخ شدن، وسط مرغ نیز خوب بپزد و پنیر آب شود.

در نهایت، آن‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها برود. نوش جان.

گردآوری شده توسط مجله اینترنتی رضیم

نیلوفر گلی فروشانی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل