بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه کیک تایلندی به روش اصلی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه کیک تایلندی به روش اصلی

کیک‌ها مدل‌های متفاوت و زیادی دارند که می‌توان آنها را به سادگی و با مواد اولیه آسان درست کرد. تهیه کیک‌ها زمان زیادی نمی‌برد و می‌توانید در کمتر از ۱ ساعت، کیک‌های کاکائویی یا ساده تولید کنید. کیک تایلندی از کیک‌هایی است که بافت بسیار نرمی دارد.

در اینجا یک دستور ساده برای تهیه کیک تایلندی ارائه می‌دهیم:

مواد لازم جهت تهیه کیک تایلندی :

  • ۳ عدد تخم‌مرغ
  • ۱ پیمانه شکر
  • ۱/۲ پیمانه روغن
  • ۱/۲ پیمانه شیر
  • ۱ قاشق چای‌خوری وانیل
  • ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد
  • ۱ قاشق چای‌خوری بکینگ پودر

مراحل تهیه کیک تایلندی:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا کنید.

زرده تخم‌مرغ و شکر را با همزن بزنید تا مخلوطی سفید و پفکی به دست آید.

روغن، شیر و وانیل را به مخلوط زرده تخم‌مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

آرد و بکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط اضافه نمایید و آرام هم بزنید تا خمیری یکدست حاصل شود.

سفیده تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا سفت شود و سپس به مخلوط کیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

مایه کیک را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر بپزید.

پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.

می‌توانید کیک را با انواع طعم‌دهنده‌ها و مواد تزئینی مانند مربا، کمپوت، خامه و میوه تزئین کنید.

امیدواریم از این اطلاعات برای تهیه کیک تایلندی خوشمزه استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل