دستور تهیه کیک سیب و گردو
چه چیزی میتواند برای عصرانه از یک کیک خوشمزهتر باشد؟ حالا که فصل سیبهای ترد و خوشمزه است، میتوانید با آنها یک کیک لذیذ و سالم درست کنید و در عصرانه نوش جان کنید.
این کیک بافت نرمی دارد و با شهد غلیظ گردویی سرو میشود. معمولا شهد کیک فقط با آب و شکر درست میشود، اما در این دستور ما شما را با طرز تهیه شهد با گردو آشنا خواهیم کرد.
پس این مطلب را از دست ندهید و با ما همراه باشید تا کیک سیب و گردو را به شما آموزش دهیم.
دستور تهیه کیک سیب و گردو با گلیز گردویی
مواد لازم برای تهیه کیک سیب و گردو:
- شکر دانه ریز ۳/۴ پیمانه
- آرد ۲ پیمانه
- روغن مایع ۳/۴ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- مغز گردوی ریز شده ۱/۳ پیمانه
- بکینگ پودر ۱ و نیم قاشق مرباخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- سیب رنده شده ۲ پیمانه
مواد لازم برای تهیه گلیز گردویی:
- شکر ۱۰۰ گرم
- آب ۱/۲ پیمانه
- کره ۵۰ گرم
- گردوی نگینی خرد شده ۱ پیمانه
کیک سیب و گردو
مراحل تهیه کیک سیب و گردو با گلیز گردویی:
اولین کار این است که مواد خشک را با هم ترکیب کنید. بنابراین آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو تا سه بار الک کنید تا نرم شوند و از هم جدا شوند.
سپس تخممرغها را داخل یک ظرف بشکنید و کمکم شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود و مخلوط یکدستی به دست بیاید. بعد از حل شدن شکر، وانیل را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
مواد را آنقدر هم بزنید تا رنگی کرمی و حجیم شود. حالا نوبت به اضافه کردن روغن میرسد. روغن را به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید. به آرامی آرد را هم اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید تا ترکیب شود.
در این مرحله، سیبهای رنده شده را که با رنده درشت رنده کردهاید، اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. اگر سیبها کمی تغییر رنگ دادند نگران نباشید و ادامه دهید.
حالا میتوانید گردوهای ریز شده را هم اضافه کنید. اگر دوست دارید، گردوها را خیلی ریز نکنید تا در زمان خوردن حس شوند. اکنون مواد کیک آماده است. قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را داخل آن بریزید.
سپس قالب را در فر که قبلا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید بپزد. در این فاصله میتوانید سراغ آماده کردن گلیز گردویی بروید.
کیک سیب با شهد گردو
دستور تهیه گلیز گردو:
برای تهیه شهد گردویی ابتدا آب و شکر را در یک ظرف ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. وقتی به نقطه جوش رسید، حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا قوام آید. سپس کره را اضافه کرده و بعد از ذوب شدن کره، گردو را اضافه کنید.
وقتی کمی با هم مخلوط شدند، حرارت را خاموش کنید.
کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس با یک چنگال یا سیخ چوبی روی کیک چند سوراخ عمیق ایجاد کنید و شهد گردویی داغ را روی کیک بریزید. سپس دوباره کیک را در فر قرار دهید و روی حالت گریل بگذارید و ۵ دقیقه بگذارید تا روی آن کاراملی شود.
اکنون کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود. سپس آن را در ظرف دلخواه بگذارید و روی آن را با گردوهای خرد شده تزیین کنید و نوش جان کنید.