“`html
دستور تهیه کیک نامورا خوش پخت و خوشمزه
کیک نامورا یکی از کیک های خوشمزه و محبوب است که معمولاً با چای سرو میشود. برای یادگیری طرز تهیه آن در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم:
بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
مغز بادام: نصف لیوان
ارده کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۳/۴ لیوان
آرد سمولینا: ۲ و ۱/۲ لیوان
شکر: ۱ و ۱/۲ لیوان
گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ۱ لیوان
کره ذوب شده: نصف لیوان
دستور تهیه کیک نامورا:
این کیک شیرین و خوشمزه است و درست کردن آن خیلی آسان است. برای تهیه شهد، ابتدا یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مقداری شکر و یک لیوان آب به آن اضافه کنید.
با یک قاشق مواد را هم بزنید و بعد از اینکه شکر در آب حل شد و کمی غلیظ شد، میتوانید مقداری آب لیمو و گلاب نیز اضافه کنید.
بعد از چند دقیقه، شعله را خاموش کنید و بگذارید شهد خنک شود.
در مرحله بعد، آرد سمولینا دانه درشت را در یک کاسه بریزید. استفاده از آرد دانه درشت باعث بهتر شدن بافت کیک میشود.
بعد، نصف لیوان کره ذوب شده به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس بکینگ پودر و شیر را اضافه کنید و مواد را ورز دهید تا ترکیبی یکدست بدست بیاید.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و بگذارید خمیر به مدت ۴۵ دقیقه استراحت کند. بعد از اینکه دانههای سمولینا کمی نرم شد، میتوانید ادامه مراحل تهیه کیک را انجام دهید. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و به مدت ۱۵ دقیقه آن را گرم کنید.
حالا یک قالب مربعی (بهتر است ابعاد آن ۲۳ در ۲۳ سانتیمتر باشد) تهیه کنید. کف قالب را چرب کرده و یک کاغذ روغنی روی آن قرار دهید. دو قاشق غذاخوری ارده کنجد روی کاغذ بریزید و با یک برس آن را پخش کنید.
خمیری که برای استراحت گذاشته بودید را درون قالب بریزید و خوب صاف کنید. با استفاده از گلاب روی آن را کمی مرطوب کنید و با یک چاقوی تیز، کیک را به صورت اریب برش دهید و بادام یا مغزهای دلخواه را روی آن قرار دهید.
قالب را در مرکز فر قرار داده و به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا کیک بپزد. بعد از این مدت، میتوانید کیک را روی گریل قرار دهید و وقتی که روی آن طلایی شد، آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.