بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه کیک پنبه ای ریکوتا با اصالت ایتالیایی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه کیک پنبه‌ای ریکوتا با اصالت ایتالیایی

کیک ریکوتا یکی از دسرهای خوشمزه و معروف ایتالیایی است. این کیک با پنیر ریکوتا که نوعی پنیر ایتالیایی است، تهیه می‌شود. درست کردن این کیک خیلی ساده است و طعمی لذیذ دارد. می‌توان از این دسر به عنوان یک انتخاب عالی برای هر جشن و مناسبتی استفاده کرد.

کیک ریکوتا نوعی کیک است که معمولاً با اضافه کردن برخی مواد مانند تخم‌مرغ، شکر، آرد و وانیل تهیه می‌شود و سپس در فر پخته می‌گردد. این کیک معمولاً با توت‌فرنگی یا سبزیجات تزئین می‌شود و به عنوان یک دسر محبوب شناخته شده است.

مواد لازم :

  • پنیر ریکوتا ۲۵۰ گرم
  • ماست خامه‌ای ۱۲۵ گرم
  • نشاسته ذرت ۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ ق غ
  • لیموترش ۱ عدد
  • تخم‌مرغ ۴ عدد
  • شکر ۷۰ گرم
  • وانیل ۱ ق چ

دستور تهیه کیک پنبه‌ای ریکوتا

برای تهیه این کیک خوشمزه، ابتدا پنیر ریکوتا و ماست خامه‌ای را با هم ترکیب کنید تا مخلوطی یکدست و نرم بدست آید.

سپس در یک ظرف دیگر، تخم‌مرغ‌ها را به همراه وانیل و شکر با هم زن دستی به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را به مخلوط پنیر و ماست اضافه کرده و هم بزنید. از پوست لیمو ترش نیز درون آن رنده کنید.

سپس نشاسته و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید.

حالا مواد آماده‌شده را در قالبی که قبلاً چرب کرده‌اید یا کاغذ روغنی گذاشته‌اید بریزید. روی قالب را با فویل بپوشانید و آن را در ظرف بزرگ‌تری که آب جوش دارد قرار دهید. سپس به فر که از قبل گرم شده است، بفرستید. پس از آماده شدن، بگذارید کمی خنک شود.

سپس می‌توانید مقداری پودر قند بر روی کیک الک کنید تا سطح آن را بپوشاند. همچنین به دلخواه می‌توانید روی چند قسمت از کیک مقداری خامه فرم گرفته، گاناش شکلاتی یا شکلات ذوب شده بریزید.

نکات مهم جهت تهیه کیک ریکوتا

قبل از شروع به تهیه کیک، فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

به یاد داشته باشید که خمیر را بیش از حد هم نزنید. وقتی مواد خشک را به مواد مایع اضافه می‌کنید، باید هم بزنید تا یک خمیر صاف به دست آید. اما اگر بیش از حد هم بزنید، بافت کیک ممکن است سفت شود.

آیا می‌توانم کیک ریکوتا را بدون فر تهیه کنم؟

بله، شما می‌توانید کیک ریکوتا را بدون فر درست کنید. کافی است مواد را با هم مخلوط کرده و در قالب مناسب برای طبخ در حمام بخار قرار دهید. سپس قالب را با پلاستیک بپوشانید و در حمام بخار (یک قابلمه با آب که با دم‌کنی پوشانده شده) برای حدود ۴۰-۴۵ دقیقه قرار دهید.

منبع : پرشین وی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل