بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه کیک کنجدی با طعم به یادماندنی (مرحله به مرحله)

“`html

کیک کنجدی اسفنجی

کیک کنجدی یک کیک نرم و خوشمزه است. درست کردن این کیک خیلی زود و بدون نیاز به وسایل پیچیده انجام می‌شود. شما می‌توانید این کیک را در خانه تهیه کنید و به عنوان یک عصرانه خوشمزه میل کنید.

دستور تهیه کیک کنجدی

مواد لازم برای تهیه کیک کنجدی:

  • ۴ عدد تخم‌مرغ
  • ۱.۵ لیوان شکر
  • ۱ لیوان روغن مایع
  • ۱ لیوان ماست
  • وانیل به اندازه نوک قاشق چای‌خوری
  • ۱ پاکت بکینگ پودر (۲.۵ قاشق چای‌خوری)
  • ۲ لیوان آرد
  • ۲ قاشق غذاخوری کنجد

کیک کنجدی با ماست

مراحل تهیه کیک کنجدی:

اول از همه، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. سپس تمام قسمت‌های قالب را با کره چرب کنید و مقداری کنجد روی آن بریزید. برای تهیه مایه کیک، شکر، تخم‌مرغ‌ها و وانیل را با همزن برقی به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید.

بعد از آن، ماست و روغن مایع را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید. سپس بکینگ پودر و آرد را الک کرده و به مایه کیک اضافه کنید و دوباره به آرامی هم بزنید.

حالا مایه کیک را در قالب بریزید و در فر که از قبل گرم شده به مدت حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید، بدون این که عجله کنید و هر از گاهی آن را کنترل کنید (بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندان تست کنید).

بعد از پخت، کیک را از فر خارج کنید و وقتی که به دمای اتاق رسید، آن را در ظرف پذیرایی بگذارید و سرو کنید. نوش جان.

گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم

نیلوفر گلی فروشانی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل