“`html
کیک کنجدی اسفنجی
کیک کنجدی یک کیک نرم و خوشمزه است. درست کردن این کیک خیلی زود و بدون نیاز به وسایل پیچیده انجام میشود. شما میتوانید این کیک را در خانه تهیه کنید و به عنوان یک عصرانه خوشمزه میل کنید.
دستور تهیه کیک کنجدی
مواد لازم برای تهیه کیک کنجدی:
- ۴ عدد تخممرغ
- ۱.۵ لیوان شکر
- ۱ لیوان روغن مایع
- ۱ لیوان ماست
- وانیل به اندازه نوک قاشق چایخوری
- ۱ پاکت بکینگ پودر (۲.۵ قاشق چایخوری)
- ۲ لیوان آرد
- ۲ قاشق غذاخوری کنجد
کیک کنجدی با ماست
مراحل تهیه کیک کنجدی:
اول از همه، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. سپس تمام قسمتهای قالب را با کره چرب کنید و مقداری کنجد روی آن بریزید. برای تهیه مایه کیک، شکر، تخممرغها و وانیل را با همزن برقی به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید.
بعد از آن، ماست و روغن مایع را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید. سپس بکینگ پودر و آرد را الک کرده و به مایه کیک اضافه کنید و دوباره به آرامی هم بزنید.
حالا مایه کیک را در قالب بریزید و در فر که از قبل گرم شده به مدت حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید، بدون این که عجله کنید و هر از گاهی آن را کنترل کنید (بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندان تست کنید).
بعد از پخت، کیک را از فر خارج کنید و وقتی که به دمای اتاق رسید، آن را در ظرف پذیرایی بگذارید و سرو کنید. نوش جان.
گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم
نیلوفر گلی فروشانی