“`html
دستور تهیه کیک یخچالی انار
کیک یخچالی انار یکی از کیکهای خوشمزه و محبوب است که افرادی که فر ندارند یا در درست کردن کیک مهارت ندارند، میتوانند آن را با چند مواد ساده برای عزیزانشان در شب یلدا درست کنند. در این متن علاوه بر دستور تهیه کیک یخچالی انار برای شب یلدا، نکات مهم و راهنماییهای لازم برای تهیه آن نیز آورده شده است؛ پس با ما همراه باشید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
بیسکویت پتی بور | ۲ بسته |
پودر ژله انار | ۱ بسته |
شکر | ۱/۲ پیمانه |
شیر | ۲ پیمانه |
آب جوش برای تهیه ژله | ۲ پیمانه |
نشاسته ذرت | ۱ و نیم قاشق غذاخوری |
آرد | ۱ و نیم قاشق غذاخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱/۵ قاشق چای خوری |
دانه انار | به میزان لازم |
دستور تهیه کیک یخچالی انار با بیسکویت پتی بور
یک ظرف مناسب انتخاب کرده و در آن شیر، آرد، نشاسته ذرت، شکر و کره را با همزن یا چنگال مخلوط میکنیم تا یکدست شود و گلوله نشود.
سپس این مخلوط را روی حرارت میگذاریم و مدام هم میزنیم تا کاملاً غلیظ شود. قبل از خاموش کردن حرارت، وانیل را اضافه میکنیم و سپس گاز را خاموش میکنیم.
یک ظرف کیک مربعی یا مستطیلی تهیه کرده و داخل آن را با کیسه فریزر یا سلفون میپوشانیم، طوری که سلفون از لبههای ظرف بیرون بماند.
وقتی مواد کرمی داغ هستند، بلافاصله بیسکویتها را در ظرف مرتب میزنیم. یک لایه بیسکویت، سپس یک لایه از مواد کرمی را به همین ترتیب ادامه میدهیم تا بیسکویتها تمام شود. در انتها باقی مواد را روی بیسکویتها میریزیم. مطمئن شوید که ظرف فضای خالی برای ادامه مراحل داشته باشد.
ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار میدهیم تا خنک شود و خود را بگیرد. پودر ژله انار را در دو لیوان آب جوش حل کرده و میگذاریم خنک شود.
پس از بیرون آوردن کیک از فریزر، لایه نازکی از ژله روی آن میریزیم و سپس دانههای انار را اضافه میکنیم. این کار را لایه به لایه ادامه میدهیم تا دانههای انار تمام شود و سپس دوباره نیم ساعت در فریزر میگذاریم تا ژله سفت شود.
بعد از مدت زمان لازم، کیک را از فریزر خارج کرده و باقیمانده ژله را روی کیک میریزیم و آن را به یخچال منتقل میکنیم تا کاملاً سفت شود. این مرحله معمولاً ۴ الی ۵ ساعت زمان نیاز دارد.
پس از گذشت زمان، کیک را از یخچال خارج کرده و با چاقو دور ژله را آزاد کرده و با کمک سلفون یا کیسه فریزر آن را از ظرف خارج میکنیم و در ظرف صاف تزیین میکنیم.
نکات مهم جهت تهیه کیک یخچالی انار
این دسر هرچه بیشتر در یخچال بماند، طعم و بافت بهتری خواهد داشت.
شما میتوانید به جای کرم از خامه یا خامه شکلاتی برای لایههای میانی استفاده کنید، این بستگی به سلیقه شما دارد. برای این کار حتماً باید شکلاتها را در شیر ذوب کرده و سپس خامه را روی آن بمالید.
اگر میخواهید کیک را برای افراد بیشتری درست کنید، میتوانید مقدار مواد را نسبت به نیاز خود افزایش دهید.
میتوانید از بیسکویت پتی بور با طعمهای مختلف نیز برای این کیک استفاده کنید.
منبع : سلام دنیا