بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه گندمک شیرین شده به روشی نوین در منزل (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی

برنجک و گندمک شیرین همون دانه‌های غلات خوشمزه‌ای هستند که برشته و پف کرده میشن. این روزها انواع مختلفی از گندمک شیرین، غلات حجیم شده مغزدار، و دانه‌های جدید مثل ذرت و برنجک توپی با روکش کاکائویی یا ساده به صورت صنعتی در بازار موجود هست. با ما همراه باشید.

دستور تهیه گندمک / شیرین گندمک خانگی

نوع شیرین این دانه‌ها که شیرین گندمک نامیده می‌شود، عمدتاً با شیر سرو می‌شود.

هرچند برنجک و گندمک در دسته آجیل‌ها قرار نمی‌گیرند، اما برخی افراد آن‌ها را مثل آجیل در مهمانی‌ها استفاده می‌کنند.

اگر گندمک و برنجک به خوبی و در شرایط بهداشتی تهیه شوند، می‌توانند از سالم‌ترین تنقلات باشند و به‌جای خوراکی‌های ناسالم به کودکان داده شوند. با اینکه ممکن است نمونه‌های آماده‌شده آن در بازار موجود باشد، اما ما پیشنهاد می‌کنیم مادران این دانه‌ها را به صورت بهداشتی در خانه تهیه کنند.

دستور تهیه گندمک _ گندم برشته

مواد لازم جهت تهیه گندمک

  • گندم 1 پیمانه
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
  • شکر یا نمک به میزان لازم

دستور تهیه گندمک

برای تهیه گندمک خانگی، اول گندم را به مدت 45 دقیقه با آب بپزید تا کاملاً پخته شود.
سپس گندم‌های پخته شده را آبکش کرده و با آب سرد بشویید تا نشاسته آن گرفته شود.

بعد از آبکش کردن، گندم‌ها را در یک سبد مسطح پهن کنید و به مدت چند ساعت در هوای آزاد بگذارید تا کامل خشک شوند، یا می‌توانید آن‌ها را روی یک پارچه نخی نزدیک بخاری یا شوفاژ قرار دهید.

زمانی که گندم‌ها خشک شدند، روغن را در یک تابه گرم کنید و با یک صافی، یک چهارم پیمانه از گندم‌ها را در روغن بریزید تا پف کند.

در پایان، مقداری روغن در یک ظرف مناسب بریزید و گندم‌های خشک شده را در آن تفت دهید و در صورت تمایل کمی شکر یا نمک به آن اضافه کنید.

دقت کنید که گندم‌ها خیلی تغییر رنگ ندهند.

محصول شما هرچند که به دلیل فرآیند پخت خاصیت گندم خام را ندارد و ممکن است به خاطر افزودن نمک یا شکر، غیر رژیمی باشد، اما به دلیل ارزش غذایی بالا، برای کودکان و نوجوانان در حال رشد، بهترین و سالم‌ترین گزینه به جای چیپس و پفک است. همچنین این دانه‌ها برای افرادی که دچار سوء تغذیه هستند، بسیار مفید است.

به ویژه گندمک شیرین که با شیر خورده شود، می‌تواند در وعده صبحانه یا به عنوان عصرانه استفاده شود. ترکیب شیر و غلات باعث می‌شود که بدن بهتر مواد مغذی را جذب کند.

بیشتر بخوانید:

دستور تهیه ی برنجک یا برنج پفی ساده در منزل

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل