“`html
دستور تهیه سس مکزیکی (گواکامولی تازه)
این دستور تهیهی ساده برای ساخت سالاد مکزیکی گواکامولی است که طعمی لذیذ دارد. به شما توصیه میکنیم حتماً این غذا را در خانه آماده کنید و از طعم آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای گواکامولی (دیپ مکزیکی)
- یک عدد آووکادو
- یک عدد پیاز قرمز کوچک
- یک عدد گوجهفرنگی
- یک شاخه گشنیز
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- دو قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
روش تهیه گواکامولی
- ابتدا پوست و هستهی آووکادو را جدا کرده و با چنگال، گوشت آن را له کنید.
- پیاز و گوجهفرنگی را به شکل ریز خرد کرده و به آووکادو اضافه کنید.
- گشنیز را با برگ و ساقه ریز خرد کرده و به مواد بیفزایید.
- نمک، فلفل سیاه و آب لیمو را نیز اضافه کرده و همه را خوب مخلوط کنید.
- بهتر است گواکامولی را حدود 30 دقیقه در یخچال بگذارید و بعد سرو کنید.
نکات مهم درباره گواکامولی
- بیشتر آووکادوهایی که در فروشگاهها میبینید یا نرسیدهاند یا بیش از حد رسیدهاند و برای گواکامولی مناسب نیستند.
- یک آووکادوی رسیده وقتی فشار دهید کمی فرو میرود.
- اگر آووکادو نرسیده باشد، آن را در یخچال نگذارید. باید آن را در دمای اتاق نگه دارید تا برسد.
- سعی کنید آووکادو را بیش از حد له نکنید. دیپ شما باید تکههای درشت داشته باشد و کاملاً نرم نباشد.
- وقتی که گواکامولی تهیه میکنید، مواد را فقط به اندازهای له کنید که بافت آنها حفظ شود.
- زمان سرو، کنار گواکامولی میتوانید چیپس تورتیلا، نان پیتا یا تکههای کسادیای پنیری ساده قرار دهید.
تهیه شده توسط مجلهی رضیم
مریم امینی