“`html
دستور تهیه گوژر فینگرفود فرانسوی خوشمزه و عالی
فینگرفود گوژر یکی از خوشمزهترین فینگرفودهاست که به ویژه بچهها آن را دوست دارند. این غذا اغلب در مهمانیها سرو میشود.
گوژر یک پیش غذای فرانسوی است که طرفدارهای زیادی دارد و میتوانید از آن برای پذیرایی از مهمانها در تولدها و مراسمها استفاده کنید. پس با ما همراه باشید تا دستور تهیه فینگرفود فرانسوی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای گوژر، فینگر فود فرانسوی:
کره: 60 گرم
آرد: 180 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
آب: 250 میلی لیتر
نمک: 1 قاشق چایخوری
پنیر رنده شده: 150 گرم
دستور تهیه فینگرفود گوژر فرانسوی:
ابتدا آب، کره و نمک را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کره ذوب شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و آرد را به طور یکباره به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد.
بعد دوباره قابلمه را روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا خمیر کمی تفت بخورد. وقتی حس کردید خمیر شروع به تهگرفتن کرد، آن را از روی حرارت بردارید و به یک ظرف دیگر منتقل کنید تا کمی خنک شود. در این مرحله، تخممرغها را یکی یکی به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.
در آخر پنیر را به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس خمیر را به شکل گلولههای یکدست درآورید و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندهاید، گذاشته و کمی فاصلۀ بین آنها رعایت کنید. روی هر گلوله کمی پنیر بپاشید و سینی را به فر که از قبل گرم کردهاید، منتقل کنید.
بعد از اینکه گلولههای گوژر پف کردند، دمای فر را پایین آورده و اجازه دهید تا سطح آنها طلایی شود.
نکات تکمیلی در مورد فینگر فود گوژر
فینگر فود گوژر جزو کیک و شیرینیهاست.
زمان آمادهسازی مواد اولیه حدود 20 دقیقه و زمان پخت آن حدود 15 دقیقه است.
این فینگرفود را میتوانید به عنوان میانوعده یا پیشغذا سرو کنید.
توجه داشته باشید که مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.