بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه ی انار پلو شیرازی مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه انار پلو مخصوص

انار پلو یک غذای خوشمزه و جدید برای کسانی است که انار را دوست دارند. با درست کردن این پلو، طعمی تازه و جالب از ترکیب انار، کشمش و پسته را تجربه خواهید کرد. با ما همراه باشید.

دستور تهیه انار پلو خوش طعم با مرغ

مواد لازم برای انار پلو

  • برنج 2 پیمانه
  • انار دانه شده 1 پیمانه
  • سینه مرغ 2 عدد
  • گشنیز تازه خرد شده 1 پیمانه
  • پیاز 2 عدد
  • خلال پسته 1/2 پیمانه
  • زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم

دستور تهیه انار پلو شیرازی

انار پلو شیرازی یکی از غذاهای جذاب و مجلسی شهر شیراز است که به دلیل وجود انار، نمادی از شب یلدا به حساب می‌آید. همچنین قزوینی‌ها هم این غذا را برای شام شب چله درست می‌کنند. دستور تهیه انار پلو در دو شهر دقیقا یکسان است و در هر دو از مرغ استفاده می‌شود. اما شما می‌توانید انار پلو را با گوشت هم درست کنید که طعمی عالی خواهد داشت. انار باعث می‌شود که چربی گوشت کمتر شود و این غذا سالم‌تر باشد.

دستور تهیه انار پلو

  1. اول سینه های مرغ را به همراه 1 پیاز، کمی زردچوبه، نمک و 2 پیمانه آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بپزید. بعد از پخته شدن، مرغ را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
  2. برنج را 30 دقیقه قبل از پخت خیس کنید. سپس با چند پیمانه آب و کمی نمک در قابلمه بپزید تا نرم شود و بعد آبکشی کنید. (برنج زمانی آماده است که وقتی دانه را فشار می‌دهید، اطراف آن نرم و مغز آن کمی خام باشد).
  3. برای تهیه مایه انار، 1 پیاز باقی‌مانده را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم شود. بعد مرغ ریش ریش شده، گشنیز، خلال پسته، دانه‌های انار و کمی نمک را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید و سپس از روی حرارت بردارید.
  4. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در ته آن بریزید. یک لایه برنج آبکشی شده و سپس یک لایه از مایه انار را روی آن بگذارید. این کار را تکرار کنید (یک لایه برنج و یک لایه مایه انار) تا قابلمه پر شود. سپس حرارت را زیاد کنید تا بخار کند.
  5. وقتی برنج بخار کرد، زعفران حل شده و چند قاشق روغن را در نصف پیمانه آب حل کرده و روی برنج بریزید. حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تقریبا به مدت یک ساعت خوب دم بکشد. انار پلو شما آماده است.
  6. آن را در ظرف سرو کنید و با دانه‌های انار و خلال پسته تزئین کنید.

نکات کلیدی تهیه انار پلو مخصوص شیرازی

  • شما می‌توانید به جای مرغ از گوشت قرمز استفاده کنید و انار پلو را با گوشت درست کنید.
  • اگر دوست دارید، انار پلو را با بلدرچین یا جوجه کباب شده سرو کنید تا غذا زیباتر و مجلسی‌تر شود.
  • می‌توانید از سبزی خشک برای تهیه انار پلوی شیرازی استفاده کنید، اما اگر می‌خواهید طعم بهتری داشته باشید، حتما از سبزی تازه استفاده کنید.

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل