بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه ی بیف استراگانوف غذای محبوب فرانسوی+نکات طلایی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه بیف استراگانوف کلاسیک

در اینجا ما یک دستور ساده برای تهیه بیف استراگانوف فرانسوی به همراه نکات مهم برای بهتر پختن آن را به شما معرفی می‌کنیم. با ما همراه شوید.

دستور تهیه بیف استراگانوف خوشمزه

مواد لازم برای تهیه استراگانوف

  • پیاز متوسط : دو عدد
  • گوشت گوساله : 300 گرم
  • شیر : نصف لیوان
  • قارچ : نیم کیلو گرم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
  • آرد : یک قاشق غذاخوری

دستور تهیه بیف استراگانوف در خانه

  1. برای شروع، گوشت‌ها را به شکل نوارهای باریکی برش بزنید.
  2. پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و با کره و روغن در تابه‌ای تفت دهید. وقتی پیازها طلایی شدند، کمی فلفل و زردچوبه به آن‌ها اضافه کنید.
  3. حالا، تکه‌های گوشت را به مخلوط پیاز اضافه کنید و آن‌ها را کمی تفت دهید.
  4. سپس، یک تا دو لیوان آب به مخلوط گوشت اضافه کنید و حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا گوشت پخته شود.
  5. قارچ‌ها را برش بزنید و در تابه‌ای دیگر تفت دهید.

تفت دادن قارچ‌ها

  1. بعد از 15 دقیقه پخت گوشت، نمک و قارچ‌های تفت داده شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید.
  2. در ظرفی آرد و شیر را با کمی فلفل و نمک مخلوط کنید تا سس سفید آماده شود. این سس را روی مخلوط گوشت و قارچ بریزید و حرارت را کم کنید تا طعم‌ها با هم مخلوط شوند.
  3. حالا بیف استراگانوف آماده سرو است. می‌توانید آن را در ظرفی بکشید و با پاستا، برنج، نان، سیب‌زمینی سرخ‌کرده یا چیپس سرو کنید.

نکات مهم برای طعم بهتر بیف استراگانوف

  • برای خوشمزه‌تر شدن بیف استراگانوف، می‌توانید کمی خامه به مواد اضافه کنید.
  • هر چه گوشت‌ها به صورت استیکی بیشتر باشند و طعم سس بهتر به خورد برش‌ها برود، بیف استراگانوف خوشمزه‌تر می‌شود.
  • از اضافه کردن رب گوجه‌فرنگی به بیف استراگانوف خودداری کنید.
  • اگر می‌خواهید از عصاره غذا استفاده کنید، نمک را از دستور حذف کنید چون همزمان اضافه کردن آن‌ها ممکن است باعث شوری غذا شود.
  • مقدار خامه در دستور سلیقه‌ای است، و می‌توانید از خامه بیشتر یا کمتری استفاده کنید.
  • در این دستور، گوشت گوساله استفاده می‌شود، اما می‌توانید هر نوع گوشت قرمز دیگری را نیز به کار ببرید.
  • استفاده از کره برای تفت دادن مواد باعث خوشمزه‌تر شدن این غذا می‌شود.

منبع: مجله ی رضیم

نوشته: مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل