“`html
دستور تهیه خورشت کدو و آلبالو خوش رنگ و مجلسی
خورش کدو و آلبالو یکی از خورشهای خوشمزه ایرانی است که شبیه خورش ریواسیک خورش فصلی است. کدو سبز تقریباً همیشه در بازار موجود است، اما آلبالو فقط در تابستان یافت میشود. حتماً این خورش تابستانی را امتحان کنید. با رضیم همراه شوید.
دستور تهیه خورش کدو ترشک (خورش کدو سبز)
مواد لازم برای تهیه خورش کدو سبز
- گوشت ۴۰۰ گرم
- کدو سبز ۱۰ الی ۱۲ عدد
- آلبالو ۴۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری
- نمک و زردچوبه به مقدار لازم
- روغن برای سرخ کردن
- دارچین به میزان لازم
- پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذاخوری
دستور تهیه خورش کدو و آلبالو
- اول گوشت را بپزید و کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. بعد از پختن گوشت، کدوهای سرخ شده را به آن اضافه کنید. سپس رب و پیاز سرخ شده و دارچین را هم بریزید.
- در این حین، آلبالوهای هسته گرفته شده را با کمی آب بپزید تا کمی نرم شوند.
- وقتی خورش آماده شد، در پنج دقیقه آخر، آلبالوها را اضافه کنید تا خورش رنگ و لعاب خوبی داشته باشد.
- این خورش خیلی خوشمزه است و در فصل تابستان که آلبالو موجود است، حتماً آن را امتحان کنید.
جمعآوری شده از مجله ی رضیم
مریم امینی