“`html
دستور تهیه سالاد تبوله و اصول سالاد تبوله لبنانی
اگه از من بپرسن میگم سالاد شیرازی خودمون یکی از خوشمزهترین و زیباترین سالادهای دنیاست. حالا تصور کنین نظر من درباره سالاد تبوله که چند رنگ بیشتر از سالاد شیرازی داره چیه. سالاد تبوله هم یکی از سالادهای ساده و خوشمزه و البته بسیار زیباست که خیلی مغذی و مفیده. در این مطلب دستور تهیه این سالاد لبنانی رو میگذارم که به راحتی میتوانید تهیه کنید و سفرهتان را رنگینتر کنید. با رضیم همراه باشید.
دستور تهیه تبوله لبنانی – سالاد بلغور خوشمزه
مواد لازم برای تبوله لبنانی
- بلغور نصف لیوان
- روغن زیتون 3 قاشق
- آب جوش 3/4 لیوان
- جعفری خرد شده 1 و 1/2 لیوان
- پیازچه خرد شده نصف لیوان
- گوجه فرنگی متوسط خرد شده 2 عدد
- خیار متوسط 1 عدد
- آبلیمو تازه 3 قاشق
- نمک 3/4 قاشق چایخوری
- پودر فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
دستور تهیه سالاد لبنانی
- بلغور را در یک کاسه بریزید و با 1 قاشق روغن خوب هم بزنید.
- آب جوش را اضافه کنید و روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید.
- به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق نگهداری کنید.
- پس از این مدت، بلغور را آبکشی کنید تا آب اضافی کاملاً خارج شود.
- بلغور را به کاسه مورد نظرتان انتقال دهید و بقیه مواد مثل گوجه فرنگی، خیار، پیازچه، جعفری و آبلیمو و ادویهها را هم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- 2 قاشق روغن زیتون باقیمانده را هم اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد تبوله
- برای: 4 نفر
- حاضر است در: 20 دقیقه
- وعده: پیش غذا، میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی: سالاد و اردور
- مواد لازم: بلغور گندم، پیازچه، خیار، روغن زیتون، گوجه فرنگی
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی