بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه ی شیرینی بی نظیر قرابیه شیک و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه قرابیه – شیرینی مجلسی و گران قیمت تبریزی

قرابیه یک نوع شیرینی و کلوچه سنتی است که در شهرستان تبریز تهیه می‌شود. طعم بسیار خوشمزه این شیرینی طرفداران زیادی دارد. برای یادگیری روش تهیه‌اش به آشپزخانه رضیم مراجعه کنید.

از مهمانان عید با قرابیه تبریز پذیرایی کنید

مواد لازم برای تهیه‌ی قرابیه

  • بادام سفید (بدون پوست): 300 گرم
  • شکر: 520 گرم
  • سفیده تخم مرغ: 120 گرم
  • خلال پسته و بادام: به مقدار لازم

دستور تهیه شیرینی قرابیه تبریز

  1. بادام‌ها را داخل آب بریزید و به مدت نیم ساعت خیس کنید، سپس آن‌ها را آبکش کرده و به مدت 2 ساعت داخل آبکش قرار دهید.
  2. بادام، شکر و 20 گرم از سفیده تخم مرغ را داخل غذاساز بریزید تا کمی خمیری شود.
  3. سپس این مخلوط را دو بار از چرخ گوشت رد کنید (مواد نباید خیلی سفت باشند).
  4. بقیه سفیده را اضافه کرده و با همزن بزنید تا سفید و یکدست شود.
  5. خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و روی کاغذ کاهی ماسوره بزنید و روی آن خلال پسته و بادام بریزید.
  6. فر را با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد گرم کرده و شیرینی‌ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

نکته‌ی آخر

  • اگر خمیر سفت شد، می‌توانید کمی سفیده تخم مرغ اضافه کنید.
  • باید دقت کنید که خمیر به روغن نیفتد تا قرابیه‌ای با کیفیت خوب داشته باشید.

گردآوری شده مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل