“`html
دستور تهیه قارچ شکم پر کبابی خوشمزه و عالی
در این مطلب از سایت رضیم، برای شما عزیزان طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی را که سرشار از خاصیت و ویتامین است، ارائه میدهیم.
دستور تهیه قارچ شکم پر کبابی مرحله به مرحله
مواد لازم برای تهیه قارچ شکم پر کبابی
- قارچ :: 10 عدد
- سوسیس یا ژامبون :: 250 گرم
- سیر :: 2 حبه
- کره :: 120 گرم
- پنیر موزارلا یا پنیر پیتزای رنده شده :: به میزان لازم
- خرده نان :: 1 لیوان
- جعفری خرد شده :: 2 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :: به میزان لازم
دستور تهیه قارچ شکم پر کبابی
- پایههای قارچها را جدا کرده و به شکل مکعبی ریز خرد کنید.
- سوسیس یا ژامبون را نیز نگینی خرد کرده یا رنده کنید و در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
- کره را در تابهای گرم کنید تا ذوب شود.
- سپس خردههای نان، سوسیسهای سرخ شده، ساقههای خرد شده قارچ و سیر رنده شده را به کره اضافه کنید و تفت دهید.
- بعد از اینکه مخلوط را از روی حرارت برداشتید، جعفری خرد شده و نصف پنیر رنده شده را اضافه کرده و هم بزنید.
- به قارچها کمی روغن، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید.
- سینی فر را چرب کنید و قارچها را کمی فاصلهدار درون سینی بچینید، طوری که قسمت گود قارچها به سمت بالا باشد.
- درون هر قارچ مقداری از مخلوط آماده را بریزید و باقیمانده پنیر را روی آنها بپاشید.
- سینی را داخل فر با دمای 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر روی قارچها ذوب و طلایی شود.
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی