بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه ی قارچ شکم پر کبابی با روشی جدید و آسان (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه قارچ شکم پر کبابی خوشمزه و عالی

در این مطلب از سایت رضیم، برای شما عزیزان طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی را که سرشار از خاصیت و ویتامین است، ارائه می‌دهیم.

دستور تهیه قارچ شکم پر کبابی مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه قارچ شکم پر کبابی

  • قارچ :: 10 عدد
  • سوسیس یا ژامبون :: 250 گرم
  • سیر :: 2 حبه
  • کره :: 120 گرم
  • پنیر موزارلا یا پنیر پیتزای رنده شده :: به میزان لازم
  • خرده نان :: 1 لیوان
  • جعفری خرد شده :: 2 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :: به میزان لازم

دستور تهیه قارچ شکم پر کبابی

  1. پایه‌های قارچ‌ها را جدا کرده و به شکل مکعبی ریز خرد کنید.
  2. سوسیس یا ژامبون را نیز نگینی خرد کرده یا رنده کنید و در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
  3. کره را در تابه‌ای گرم کنید تا ذوب شود.
  4. سپس خرده‌های نان، سوسیس‌های سرخ شده، ساقه‌های خرد شده قارچ و سیر رنده شده را به کره اضافه کنید و تفت دهید.
  5. بعد از اینکه مخلوط را از روی حرارت برداشتید، جعفری خرد شده و نصف پنیر رنده شده را اضافه کرده و هم بزنید.
  6. به قارچ‌ها کمی روغن، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید.
  7. سینی فر را چرب کنید و قارچ‌ها را کمی فاصله‌دار درون سینی بچینید، طوری که قسمت گود قارچ‌ها به سمت بالا باشد.
  8. درون هر قارچ مقداری از مخلوط آماده را بریزید و باقیمانده پنیر را روی آن‌ها بپاشید.
  9. سینی را داخل فر با دمای 220 درجه سانتی‌گراد یا 425 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر روی قارچ‌ها ذوب و طلایی شود.

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل