بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه ی مربا زرشک ترش و ملس (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه مربای زرشک و نکات مهم برای پخت مربای خوشمزه

مربای زرشک طعمی فوق‌العاده دارد و یکی از چاشنی‌های خوشمزه برای صبحانه است که اشتها را افزایش می‌دهد. با رضیم همراه باشید.

نحوه تهیه مربای زرشک با زرشک قرمز تازه

مواد لازم برای مربای زرشک

  • زرشک: 1 لیوان
  • شکر: 1 و نیم لیوان
  • وانیل یا پودر هل: به مقدار لازم

مراحل تهیه مربای زرشک

  1. در ابتدا زرشک را پاک کرده و به‌خوبی بشویید. سپس آن را به مدت ده تا پانزده دقیقه در آب سرد بگذارید تا خاک‌های آن کاملاً شسته شود.
  2. برای هر مقدار زرشک، یک و نیم برابر آن شکر اضافه کنید. مثلاً اگر یک لیوان زرشک دارید، یک و نیم لیوان شکر استفاده کنید.
  3. بعد از شستن زرشک، آن را روی یک سبد قرار دهید تا آب اضافی آن خوب کشیده شود.
  4. در یک ظرف، مقداری زرشک بریزید و روی آن شکر بپاشید. این کار را به صورت لایه‌لایه ادامه دهید و سپس ظرف را شب تا صبح در یخچال بگذارید.
  5. صبح ظرف را از یخچال بیرون آورده و روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی مربا به جوش آمد، اجازه ندهید بیش از یکی دو جوش بزند. سپس حرارت را خاموش کنید و به آن مقداری وانیل اضافه کرده و بگذارید سرد شود. بعد از سرد شدن آن را در ظرف ریخته و استفاده کنید.

نکات مهم درباره مربای زرشک

مربای زرشک جزو گروه مرباها و کمپوت‌هاست و زمان پخت آن حدود 30 دقیقه است. شما می‌توانید این مربا را در وعده صبحانه یا میان‌وعده سرو کنید. توجه داشته باشید که مقدار مواد اولیه و دستور برای 0 نفر مناسب است.

جمع‌آوری شده توسط مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل