“`html
آشنایی با دستور تهیه نرگسی _ غذای رژیمی
نرگسی اسفناج یک غذای محلی از شمال کشور است که خیلی مفید و مقوی میباشد. در ادامه دستور تهیه این غذا را میخوانید.
دستور تهیه نرگسی اسفناج مرحله به مرحله
مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج
- اسفناج 500 گرم
- تخم مرغ 4 عدد
- پیاز 2 عدد
- سیر 3-4 حبه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن یا کره به مقدار لازم
دستور تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه
- برای شروع، اسفناجها را تمیز کنید و بشویید.
- سپس اسفناجها را به قطعات کوچک خرد کرده و در یک قابلمه بریزید.
- در قابلمه را بگذارید و به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزید (نیازی به افزودن آب نیست).
- در هنگام پخت اسفناج، پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم شود.
- سپس سیرها را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا سیر نیز نرم شود.
- در این مرحله مقداری زردچوبه هم اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید.
- بعد از اینکه پیاز و سیر سرخ شدند، اسفناج پخته را به آنها اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید (مطمئن شوید که اسفناج آب ندارد).
- پس از سرخ شدن، نمک و فلفل را اضافه کنید و در آخر تخممرغها را روی اسفناجها بشکنید و درب ظرف را بگذارید تا با حرارت کم، تخممرغها پخته شوند.
- نرگسی اسفناج شما آماده است. میتوانید این خوراک خوشمزه را با برنج و ماست سیر یا نان سرو کنید.
نکتهی مهم برای پخت نرگسی
- مثل میرزا قاسمی، اینکه تخممرغها را هم بزنید یا نه به سلیقه شما بستگی دارد.
- میتوانید تخممرغ را بعد از شکستن هم زده و با بقیه مواد مخلوط کنید یا به صورت درسته روی غذا بگذارید.
- اضافه کردن مقداری گردوی خرد شده به غذا، طعم بهتری به آن میدهد.
گردآوری شده مجلهی رضیم
مریم امینی