بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه ی نرگسی اسفناج غذای رژیمی و مقوی (مرحله به مرحله)

“`html

آشنایی با دستور تهیه نرگسی _ غذای رژیمی

نرگسی اسفناج یک غذای محلی از شمال کشور است که خیلی مفید و مقوی می‌باشد. در ادامه دستور تهیه این غذا را می‌خوانید.

دستور تهیه نرگسی اسفناج مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج

  • اسفناج 500 گرم
  • تخم مرغ 4 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 3-4 حبه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن یا کره به مقدار لازم

دستور تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه

  1. برای شروع، اسفناج‌ها را تمیز کنید و بشویید.
  2. سپس اسفناج‌ها را به قطعات کوچک خرد کرده و در یک قابلمه بریزید.
  3. در قابلمه را بگذارید و به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزید (نیازی به افزودن آب نیست).
  4. در هنگام پخت اسفناج، پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم شود.
  5. سپس سیرها را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا سیر نیز نرم شود.
  6. در این مرحله مقداری زردچوبه هم اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید.
  7. بعد از اینکه پیاز و سیر سرخ شدند، اسفناج پخته را به آنها اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید (مطمئن شوید که اسفناج آب ندارد).
  8. پس از سرخ شدن، نمک و فلفل را اضافه کنید و در آخر تخم‌مرغ‌ها را روی اسفناج‌ها بشکنید و درب ظرف را بگذارید تا با حرارت کم، تخم‌مرغ‌ها پخته شوند.
  9. نرگسی اسفناج شما آماده است. می‌توانید این خوراک خوشمزه را با برنج و ماست سیر یا نان سرو کنید.

نکته‌ی مهم برای پخت نرگسی

  • مثل میرزا قاسمی، اینکه تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید یا نه به سلیقه شما بستگی دارد.
  • می‌توانید تخم‌مرغ را بعد از شکستن هم زده و با بقیه مواد مخلوط کنید یا به صورت درسته روی غذا بگذارید.
  • اضافه کردن مقداری گردوی خرد شده به غذا، طعم بهتری به آن می‌دهد.

گردآوری شده مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل