“`html
دستور تهیه پاستا پستو مرحله به مرحله
پاستا با سس پستو طعمی بسیار خوشمزه و متفاوت از سایر پاستاها دارد. سس پستو، نوعی سس ایتالیایی است که برای تهیه پاستا از آن استفاده میشود. با ما همراه باشید.
سالاد پاستا پستو و دستور تهیه آن
مواد لازم برای پاستا پستو
- پاستا 1 پیمانه
- آب 4 پیمانه
- نمک 1/3 قاشق چایخوری
برای سس پستو
- برگریحان تازه 1 پیمانه
- بادام 1/8 پیمانه
- روغن زیتون فوق بکر 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
- سیر 1 حبه
- فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
- نمک به مقدار لازم
مواد مغذی موجود در پاستا
- 628 کالری
- 44 گرم چربی
- 48 گرم کربوهیدرات
- 12 گرم پروتئین
دستور تهیه ی پاستا پستو
پاستا پستو یکی از سالمترین غذاهایی است که میتوانید برای خانواده درست کنید.
سس پستو یک سس کاملاً گیاهی، مقوی و خوشمزه است. در تهیه این سس از برگهای ریحان، بادام، سیر، روغن زیتون و مقداری پنیر استفاده میشود.
در این دستور به جای دانه کاج از بادام استفاده شده و پنیر در انتها روی پاستا ریخته میشود.
میتوانید از هر نوع پاستای فرمی که دوست دارید استفاده کنید. در اینجا مخلوطی از پاستای لولهای و پیچ دار مورد استفاده قرار گرفته است. مقدار گفته شده برای 1 نفر است.
میتوانید به راحتی مقدار مواد را چند برابر کنید. دستور تهیه پاستا پستو را مرحله به مرحله دنبال کنید.
مرحله اول
- تابهای را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
- بادام خام را داخل تابه بریزید.
- حرارت را کم کرده و 2-3 دقیقه تفت دهید تا کمی بوی خوشی بگیرد.
- در این مدت مرتب هم بزنید تا نسوزند و سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.
مرحله دوم
وقتی بادامها خنک شدند، آنها را در غذاساز بریزید و میکس کنید تا خرد شوند.
مرحله سوم
یک پیمانه برگ ریحان تازه که خوب شسته و خشک شده است را به آن اضافه کنید. سپس یک حبه سیر و مقداری فلفل و نمک اضافه کنید.
مرحله چهارم
- میکس کردن را شروع کنید و به تدریج روغن زیتون را نیز اضافه کنید.
- بعد از این که سس آماده شد، آن را بچشید و نمک و فلفل را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.
- 5-6 قاشق از سس برای هر نفر پاستا کافی است.
- میتوانید سس اضافی را در یخچال نگه دارید.
مرحله پنجم
- 4 پیمانه آب را در یک قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد.
- وقتی آب جوش آمد، به آن نمک اضافه کنید.
- پاستای خشک را داخل آب جوش بریزید و 7-8 دقیقه منتظر بمانید تا پاستا بپزد.
- سپس آن را آبکش کنید.
مرحله ششم
پاستای آبکش شده را داخل ظرف سس پستو بریزید و خوب مخلوط کنید. میتوانید روی پاستا کمی فلفل و آویشن بزنید.
در آخر مقداری پنیر پارمزان روی پاستا بریزید و از طعم آن لذت ببرید.
نکته ی مهم برای تهیه ی پاستا با سس پستو
- برای حفظ رنگ سبز سس، میتوانید چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید.
- میزان نرم بودن بادام در سس به سلیقه شما بستگی دارد.
- سس پستو را میتوانید تا 5 روز در ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی