“`html
دستور تهیه پخت پوره سیب زمینی
یکی از ساده ترین و بی دردسر ترین خوراکی هایی که می توان با سیب زمینی درست کرد، پوره سیب زمینی است. این پوره می تواند یک عصرانه یا پیش غذای خوشمزه و راحت باشد، یا اینکه در کنار غذاهای گوشتی مانند استیک سرو شود. با ما همراه باشید.
دستور تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه
مواد لازم برای پوره سیب زمینی
- سیب زمینی متوسط ۴ عدد
- کره ۱۰۰ گرم
- شیر یا خامه ۳/۴ لیوان
- جعفری خرد شده مقداری
دستور تهیه ی پوره ی خوشمزه و آسان سیب زمینی
پوره سیب زمینی بخش مهمی از آشپزی است! می پرسید چرا؟ چون بسیار ساده است و می تواند در کنار بسیاری از غذاها سرو شود. به ویژه برای غذاهای گوشتی، هم طعم خوبی دارد و هم به عنوان تزئینی زیبا عمل می کند. مثلاً می توانید از پوره سیب زمینی برای تزئین کیک مرغ یا کیک گوشت استفاده کنید.
مرحله اول برای تهیه ی پوره
سیب زمینی ها را خوب بشویید، سپس پوست بکنید و بزرگ خرد کنید. آن ها را بپزید یا بخارپز کنید (بهتر است سیب زمینی را با پوست داخل فر کباب کنید).
مرحله دوم
سیب زمینی ها را داغ، رنده کنید یا له کنید.
مرحله سوم
سپس کره نرم شده، شیر یا خامه، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا به بافتی کرمی برسید.
پوره سیب زمینی با کره
مقداری آویشن یا جعفری خرد شده روی پوره بریزید و گرم سرو کنید.
نکته ها برای داشتن پوره ی خوشمزه تر
- این پوره سیب زمینی می تواند مجلسی باشد و مناسب تزیین و سرو همراه با غذاست و به راحتی می توانید شکل دلخواه خود را با ماسوره روی غذا ایجاد کنید.
- شنیسل مرغ و فیله مرغ گریل از دیگر غذاهای خوشمزه ای هستند که معمولاً با پوره سیب زمینی سرو می شوند.
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی