“`html
دستور تهیه کباب لقمه ای مرحله به مرحله
کباب یکی از غذاهای محبوب در سفرههای ایرانی است و تقریباً همه ما به آن علاقه داریم. چون همیشه فرصت یا فضا برای تهیه کباب در بیرون از خانه را نداریم، بهتر است روش تهیه کباب روی گاز و در ماهیتابه را هم یاد بگیریم. برای تهیه این کباب لقمهی ساده با ما همراه باشید.
دستور تهیه کباب لقمه با طعم دلپذیر
مواد لازم برای کباب لقمه ای
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- پیاز 1 عدد
- سبزی معطر (ریحان، ترخون، جعفری) 1 قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور تهیه کباب لقمه ای
- ابتدا پیاز را ریز رنده کرده و آب آن را کاملاً بگیرید. سپس در یک کاسه، گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و پیاز را مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید تا مواد به هم بچسبند.
- بعد از آن، سبزیهای معطر خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
- زعفران دم کرده و آرد سوخاری را جداگانه با هم مخلوط کنید و به مایه کباب اضافه نمایید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
- مخلوط کباب را به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار دهید تا مواد منسجم شوند.
- سیخهای چوبی را از قبل در آب ولرم بخیسانید تا هنگام کباب کردن نسوزند.
- بعد از خارج کردن مخلوط کباب از فریزر، قسمتی از آن را بردارید و با دست فشار دهید تا رطوبت آن گرفته شود، سپس آن را به شکل دلخواه روی سیخ بکشید.
- پس از اینکه تمامی کبابها را به سیخ کشیدید، کمی روغن در تابه بریزید و کبابها را در تابه بچینید. سپس با حرارت ملایم و درب باز، کباب لقمهها را سرخ کنید.
- پس از سرخ شدن، کبابها را همراه با نان یا برنج و گوجههای کباب شده سرو کنید.
- نکته: اگر سبزی تازه در دسترس ندارید، میتوانید از سبزیهای خشک نیز استفاده کنید. برای چسبندگی بهتر کباب، حتماً پیاز را از صافی بگذرانید تا آب اضافی آن کاملاً گرفته شود، در غیر این صورت کبابها روی سیخ وا میروند.
چند نکته برای تهیهی کباب لقمه
- پس از اضافه کردن آرد سوخاری، مواد را زیاد هم نزنید.
- قبل از استفاده از سیخهای چوبی، حتماً آنها را 10 دقیقه در آب ولرم بخیسانید تا در حین کباب کردن نسوزند.
- این کباب همچنین میتواند درون فر یا روی آتش ذغال تهیه شود، در این صورت به طور مرتب روغن یا کره ذوب شده را روی کبابها بزنید تا خشک نشوند.
جمعآوری شده از مجلهی رضیم
مریم امینی