بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه ی کباب مرغ تابه ای در منزل (مرحله به مرحله)

“`html

جوجه کباب تابه‌ای با سیخ چوبی

کباب کوبیده تابه‌ای غذایی است که خیلی سریع و راحت با استفاده از مرغ یا گوشت چرخ‌کرده درست می‌شود. این غذا معمولاً به دو شکل تهیه می‌شود: یا گوشت یا مرغ چرخ‌کرده را در کف تابه می‌ریزند یا به سیخ چوبی می‌کشند. با ما همراه شوید.

دستور تهیه جوجه کباب تابه‌ای خوشمزه و محبوب

مواد لازم برای جوجه کباب تابه‌ای

  • مرغ برای جوجه کباب: 500 گرم
  • نمک: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 3 قاشق سوپ‌خوری
  • آبلیمو: به میزان لازم
  • زعفران ساییده شده: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • پیاز: 2 عدد
  • فلفل دلمه‌ای: 1 عدد

دستور تهیه جوجه کباب تابه‌ای

  1. ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. سپس آب پیاز را بر روی مرغ‌های تمیز شده بریزید و بعد 3 قاشق سوپ‌خوری آبلیمو و زعفران آب‌کرده را هم اضافه کنید.
  2. فلفل دلمه‌ای خرد شده را به مرغ‌ها اضافه کرده و همه مواد را در یک ظرف دربسته قرار دهید. ظرف را برای 3 ساعت در یخچال بگذارید.
  3. بعد از 3 ساعت، در یک تابه نچسب، روغن زیتون بریزید و وقتی روغن داغ شد، جوجه کباب‌ها را داخل آن قرار دهید و درب تابه را بگذارید.
  4. هر 10 دقیقه یکبار جوجه کباب‌ها را برگردانید تا آب آن‌ها کشیده شود و به روغن بیفتند. در این مرحله نمک را به جوجه کباب اضافه کنید و بعد از 2 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.

نکات طلایی برای پخت جوجه کباب تابه‌ای

  • می‌توانید به جای روغن زیتون از کره استفاده کنید.
  • این جوجه کباب را می‌توانید با سیخ‌های چوبی هم تهیه کنید. پس از اینکه مرغ‌ها از یخچال خارج شدند، آن‌ها را به سیخ بکشید و در روغن زیتون سرخ کنید. وقتی یک طرف سرخ شد، سیخ‌ها را بچرخانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
  • برای از بین بردن بوی مرغ و خوش‌طعم کردن آن، می‌توانید از افزودنی‌هایی مانند برگ بو و فلفل دلمه‌ای نیز استفاده کنید.
  • بهتر است مرغ‌ها را از شب قبل در یخچال بگذارید.
  • جوجه کباب خوشمزه تابه‌ای را بهتر است با نان و کره سرو کنید.

جوجه کباب با سیخ چوبی

بعد از آماده شدن جوجه کباب‌ها، آن‌ها را در یک ظرف مناسب سرو کنید و با روش‌های تزیین جوجه کباب، آن‌ها را تزیین نمایید.

جمع‌آوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل