بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه ی کدو سوخاری داخل فر یک پیش غذای خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه کدو سوخاری خوشمزه در فر

در این مطلب به شما می‌گوییم چطور یک پیش‌غذا یا میان‌وعده خوشمزه و ترد و در عین حال سالم و کم کالری تهیه کنید که با کدو سبز درست می‌شود. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کدو سوخاری

  • کدو سبز متوسط ۲ عدد
  • آرد سوخاری دانه‌درشت (پانکو) ۱۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان رنده شده ۷۰ گرم
  • پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
  • ریحان خشک خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل ۱ قاشق چایخوری
  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • سس مارینارا ۲۳۰ گرم

طرز تهیه کدو سوخاری رژیمی

  1. فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
  2. روی سینی فر یک کاغذ روغنی مخصوص قرار دهید.
  3. کدوها را به شکل خلال سیب‌زمینی برش زده و کنار بگذارید.
  4. در یک کاسه، آرد سوخاری، پنیر پارمزان، ریحان خرد شده، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  5. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه جداگانه زده و کنار بگذارید.
  6. برش‌های کدو را ابتدا در تخم‌مرغ زده شده بزنید و سپس در مخلوط آرد سوخاری بزنید و روی کاغذ روغنی بچینید.
  7. سینی را در وسط فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا کدوها پخته و طلایی شوند.
  8. در نیمه پخت، سینی را در فر بچرخانید تا هر دو طرف خوب پخته شوند.
  9. کدوهای سوخاری را با سس مارینارا سرو کنید. نوش جان!

جمع آوری شده توسط مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل