بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه ۳ نوع برگر و استیک خوشمزه و عالی (مرحله به مرحله)

“`html

رویال برگر | دستور تهیه رویال برگر با قارچ و پنیر

گاهی به این فکر می‌کنید که چقدر وقت است یک ساندویچ خوشمزه نخورده‌اید و حالا زمانش رسیده که یک چیزی بزنید به دل. در این مقاله از مجله رضیم، به شما طرز تهیه یک رویال برگر واقعی و خانگی را آموزش می‌دهیم.

1. دستور تهیه و پخت رویال برگر

مواد لازم برای تهیه رویال برگر خانگی خوشمزه

  • ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده با دنبه
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۴ عدد پیاز
  • ۲ حبه سیر
  • آرد سوخاری به مقدار لازم
  • ۲ قاشق مرباخوری پودر سیر
  • ۱ قاشق مرباخوری پودر موسیر
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • نان همبرگر به مقدار لازم
  • پنیر چدار به مقدار لازم
  • ۲ لیوان قارچ خرد شده
  • ژامبون مرغ به مقدار لازم

دستور تهیه رویال برگر مرحله به مرحله

  1. برای تهیه ساندویچ رویال برگر، ابتدا سیر و ۱ عدد پیاز را رنده کنید و با هم مخلوط کنید. به این مخلوط مقداری نمک اضافه کرده و آب اضافی آن‌ها را بگیرید، سپس تخم‌مرغ، پودر سیر، پودر موسیر و فلفل را به گوشت اضافه کرده و خوب ورز دهید.
  2. پس از ورز دادن گوشت، کم‌کم آرد سوخاری را به آن اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید.
  3. به اضافه کردن آرد ادامه دهید تا بتوانید به گوشت فرم بدهید، اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت بعد از پخت خشک نشود.
  4. گوشت آماده را به قسمت‌های دلخواه تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل دایره درآورید. دایره‌ها را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
  5. پیازهای باقی‌مانده را به صورت حلقه‌های نازک خرد کرده و در مقداری کره تفت دهید تا نرم شوند. سپس قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید، مقداری نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا آب قارچ‌ها کشیده شود.
  6. کمی روغن در تابه بریزید و همبرگر را در آن سرخ کنید. وقتی دو طرف همبرگر سرخ شد، ۱ تا ۲ ورقه پنیر را روی آن قرار دهید تا با حرارت همبرگر آب شود. سپس همبرگر پنیری را داخل نان قرار دهید و روی آن ۲ ورقه ژامبون بچینید.
  7. روی ژامبون مقداری قارچ بریزید و با کاهو، گوجه و خیارشور ساندویچ را پر کنید. در انتها، ساندویچ را با سس ساندویچ یا هر سس دیگری که دوست دارید سرو کنید.

نکات مهم برای تهیه رویال برگر رستورانی

  • در صورت تمایل می‌توانید مقداری خامه هم به سس قارچ اضافه کنید.
  • برای هر همبرگر بهتر است از ۲ ورقه پنیر چدار استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید مقداری آبلیمو هم به قارچ اضافه کنید.


2. دستور تهیه کاناپس قارچ با نان تست

این غذای خوشمزه و نیروزا با قارچ، مناسب مهمانی‌هاست و می‌توانید از مزه فوق‌العاده آن لذت ببرید.

مواد لازم برای کاناپس قارچ

  • ۵۰ گرم کره
  • ۱۰۰ گرم پیازچه
  • ۴۰۰ گرم قارچ
  • ۲ قاشق غذاخوری گشنیز یا جعفری خرد شده
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری آرد
  • ۱.۵ پیمانه شیر
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • نان تست به مقدار لازم

دستور تهیه کاناپس قارچ

  1. کره را در یک ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس قارچ و پیازچه خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
  2. وقتی قارچ تفت خورد، آرد را اضافه کنید و هم بزنید، سپس شیر و کمی نمک و فلفل و گشنیز را اضافه کنید و هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید.
  3. روی نان تست تقریباً یک قاشق از مواد را بریزید و کاملاً پخش کنید.

“““html
پنیر پیتزا را روی آن می‌ریزیم و در فر با دمای 180 درجه قرار می‌دهیم تا پنیر آب شود.

3. آموزش تهیه پیتزا استیک خوشمزه و عالی

از میان پیتزاهای خوشمزه‌ای که وجود دارد، به شما نوع استیک آن را پیشنهاد می‌کنیم که می‌توانید طبق دستور زیر آن را درست کنید. ابتدا مواد لازم برای تهیه پیتزا استیک با فلفل دلمه‌ای و پیاز را آماده کنید:

مواد لازم برای تهیه پیتزا استیک

  • آرد به مقدار لازم
  • خمیر پیتزا 450 گرم
  • روغن زیتون 5 قاشق چای‌خوری
  • گوشت استیک 300 گرم
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • پیاز قرمز یک عدد متوسط
  • فلفل دلمه‌ای دو عدد
  • پنیر گودا 120 گرم
  • جعفری 1/4 پیمانه

دستور تهیه پیتزای استیک با فلفل دلمه‌ای و پیاز

  1. از استیکی با پهنای دو و نیم سانتی‌متر استفاده کنید. پیاز را پوست گرفته و نازک برش دهید.
  2. ساقه و دانه‌های فلفل دلمه‌ای را جدا کرده و به شکل نوارهای باریک برش بزنید.
  3. پنیر را رنده کنید. تقریباً یک پیمانه پنیر رنده شده لازم دارید. می‌توانید از پنیر مونتری جک هم استفاده کنید. جعفری را خرد کنید.
  4. فر را از قبل با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید.
  5. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و نصف خمیر پیتزا را به شکل یک بیضی 35 سانتی‌متری باز کنید. خمیر را روی کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید و روی آن با قلمو یک قاشق چای‌خوری روغن زیتون بمالید.
  6. نصف دیگر خمیر را هم به همین شکل آماده کنید. آنها را برای حدود 14 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. در حین پخت، سینی را بچرخانید.
  7. در این میان، استیک را خشک کنید و کمی نمک و فلفل سیاه به آن بزنید. در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط، یک قاشق چای‌خوری روغن گرم کنید. استیک را برای حدود 10 دقیقه بپزید تا به پخت دلخواه برسد. در حین پخت آن را بچرخانید. سپس استیک را روی تخته بگذارید، با فویل آلومینیومی بپوشانید و برای 10 دقیقه بگذارید استراحت کند.
  8. در ماهیتابه دو قاشق چای‌خوری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و فلفل‌های دلمه‌ای را اضافه کنید و به آن‌ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
  9. در ماهیتابه را بگذارید و آنها را برای حدود 5 دقیقه بپزید «هر از گاهی مواد را هم بزنید». سپس در ماهیتابه را بردارید و مواد را برای 8 دقیقه دیگر بپزید تا کاملا نرم و قهوه‌ای شوند.
  10. استیک را نازک برش بزنید. برش‌های استیک، سبزی‌ها و پنیر را روی خمیر پیتزا بریزید و پیتزا را برای حدود 3 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود. قبل از سرو، مقداری جعفری خرد شده روی پیتزا امتحان کنید.

بیشتر بخوانید :

ساندویچ مافتالا: دستور تهیه ساندویچی خوش‌طعم و خوشمزه

دستور تهیه ساندویچ میکر مرغ

دستور تهیه ساندویچ مرغ + قارچ خوشمزه در منزل

دستور تهیه ۱۰ نوع ساندویچ و برگر خوشمزه خانگی + عکس

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل