بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه ۵ غذای لذیذ و خوشمزه با گوشت چرخ کرده (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه انواع غذاها با گوشت چرخ کرده

1. انواع کتلت و کباب شامی با گوشت چرخ کرده

گوشت چرخ کرده سردست گوسفندی و قلوه گاه، ماده اصلی تهیه کتلت و کباب شامی است. به طور کلی کتلت ها از گوشت چرخ کرده، پیاز، سیب زمینی، تخم مرغ، و نمک و فلفل تهیه می شوند که بسته به ذائقه می توان به آن آرد نخودچی، فلفل دلمه ای، هویج، نخود فرنگی و سایر سبزیجات را اضافه کرد.

همه مواد ترکیب و ورز داده می‌شوند تا کاملاً مخلوط شوند. سپس در روغن سرخ می‌شوند. کتلت را می‌توان با گوجه فرنگی، خیار شور، سس و نان سرو کرد.

2. انواع رولت گوشت با گوشت چرخ کرده

یکی از غذاهایی که با گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود، رولت گوشت است؛ این غذا بسیار خوشمزه است و می‌توانید با توجه به سلیقه خود، مواد مختلفی برای داخل رولت استفاده کنید.

رولت گوشت غذایی مغذی و پر از ویتامین و پروتئین است.

به طور کلی، برای تهیه رولت گوشت از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله، پیاز، زعفران، فلفل سیاه، نمک و رب گوجه فرنگی استفاده می‌شود و برای داخل آن هم می‌توانید از زرشک، گردو، تخم‌مرغ و قارچ بهره ببرید.

برای تهیه رولت، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک و فلفل، و زعفران را با هم مخلوط کنید و در دستگاه غذاساز بریزید تا خوب مخلوط شود و یک خمیر یکنواخت به وجود بیاید. اگر خمیر به دست می‌چسبد، آن را کمی ورز دهید تا به دست نچسبد. یک پیاز دیگر را کوچک خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نمک، فلفل، بقیه زعفران و رب را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود و کمی آب بریزید.

حرارت را کم کنید و بگذارید سس کمی بجوشد. خمیر گوشت را در سینی به شکل مستطیل به ضخامت یک سانتیمتر پخش کنید و داخل آن را با مواد دلخواه بپوشانید. سپس گوشت را رول کنید و لبه‌های آن را به هم بچسبانید.

رولت را در ظرفی بگذارید و سس را روی آن بریزید، در ظرف را بپوشانید و به مدت نیم ساعت بر روی شعله ملایم بپزید. رولت گوشت را می‌توانید با سیب‌زمینی سرخ شده، هویج یا سبزیجات دلخواه تزئین کنید و با نان سرو کنید.

3. همبرگر

برای تهیه همبرگر، ابتدا در یک کاسه، گوشت گاو، تخم‌مرغ، پیاز رنده شده، مقداری خرده نان یا آرد سوخاری، سیر رنده شده، نمک و فلفل را مخلوط کنید.

مواد را خوب ورز دهید و به اندازه یک پرتقال از آن جدا کرده و شکل دهید. همبرگر را می‌توانید به دو روش گریل یا سرخ کنید. برای گریل کردن، گوشت را روی باربیکیو بگذارید و بگذارید بپزد و سپس برگردانید.

اگر امکان گریل کردن ندارید، می‌توانید با تابه سرخ کنید. فقط باید تابه را چرب کنید و روغن زیاد نریزید.

مواظب باشید که حرارت را خیلی زیاد نکنید زیرا دور همبرگر می‌سوزد و وسط آن خام می‌ماند. همچنین اگر حرارت خیلی کم باشد، همبرگر آبدار می‌شود. وقتی همبرگر حاضر شد، آن را داخل نان بگذارید و مواد دلخواه را روی آن قرار دهید.

4. دستور تهیه ماکارونی با گوشت چرخ‌کرده

احتمالاً اولین گزینه‌ای که برای درست کردن غذا با گوشت چرخ کرده به ذهنتان می‌رسد، ماکارونی است. برای تهیه ماکارونی، ابتدا پیاز را به شکل کوچک خرد کرده و در روغن تفت دهید. بعد کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و ادامه دهید…

“““html

و بعد از تفت دادن، نمک و فلفل هم بریزید.

در یک کاسه یا لیوان، رب گوجه‌فرنگی را با آب مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید. یک قابلمه پر از آب روی حرارت بگذارید و در آن نمک و روغن بریزید. بعد از اینکه آب جوش آمد، ماکارونی‌ها را در آن بریزید تا بپزد.

از آنجایی که ماکارونی را بعد از آبکش کردن باید دم کنید، بهتر است نگذارید خیلی نرم شود. ماکارونی‌ها را آبکش کنید و کف همان قابلمه را چرب کنید. مقداری نان لواش یا تافتون را روی روغن گرم شده بگذارید و کمی شعله را زیاد کنید.

بعد از اینکه رنگ آن کمی تغییر کرد، ماکارونی و مایه آن را به صورت لایه‌ای روی آن بریزید و در قابلمه را با دم‌کنی بپوشانید. اول بگذارید حرارت زیاد باشد تا بخار بیفتد و بعد از دو دقیقه حرارت را ملایم کنید.

5. لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

برای تهیه این غذا، مثل ماکارونی اول مایه آن را درست کنید. لوبیای سبز را ریز خرد کنید و کنار بگذارید. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید و به آن کمی زردچوبه بزنید. وقتی پیاز کمی طلایی شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و بگذارید بپزد و بعد از اینکه رنگ آن عوض شد، لوبیاها را هم به آن اضافه کنید.

کمی رب گوجه‌فرنگی را با آب رقیق کنید و به مایه اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم، لوبیا و گوشت پخته شود. یک قابلمه پر از آب روی شعله بگذارید و به آن نمک اضافه کنید. وقتی آب جوش آمد، برنج‌های خیس‌کرده را در آب بریزید و بگذارید کمی نرم شود.

برنج را زمانی آبکش کنید که نه زنده و نه خیلی نرم باشد. بعد از آبکش کردن، کف قابلمه را چرب کنید و نان یا سیب‌زمینی قرار دهید و شعله را زیاد کنید تا رنگ ته‌دیگ کمی تغییر کند. سپس به صورت لایه‌ای برنج و مایه لوبیا پلو را به آن اضافه کرده و در قابلمه را با دم‌کنی بگذارید و شعله را کم کنید.

بیشتر بخوانید:

دستور تهیه قیمه ریزه با گوشت و آرد نخودچی

۲ روش سنتی برای پخت زیره پلو : زیره پلو با گوشت و ساده

پای گوشت چرخ کرده

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل