“`html
دستور تهیه انواع سالاد
دستور تهیه انواع سالاد موضوع مورد بحث ماست. واژه «سالاد» از کلمه ایتالیایی «insalata» به معنی خوراکی یا غذای شور گرفته شده است.
این نوع غذا برگرفته از یک شیوه غذایی رومی بوده که در آن زیتون، تربچه و دیگر سبزیجات را در نمک، روغن یا سرکه شور میکردند و همراه غذای اصلی یا به عنوان پیشغذا میل میکردند. اما از آغاز قرن پانزدهم، سالادها به شکل امروزی خود درآمدند.
به طور کلی، «سالاد» غذایی یا پیشغذایی است که از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنیهایی مانند سرکه، سس، نمک، فلفل و… سرو میشود.
سالادها معمولاً سرد هستند و ممکن است مواد غذایی دیگری مانند تخممرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و… به آنها اضافه شود که در نتیجه ارزش تغذیهای آنها بیشتر میشود و میتوان آنها را به عنوان وعده غذایی کامل مصرف کرد.
دستور تهیه سالاد کینوآ با سبزیجات برای مهمانی
مواد لازم جهت تهیه سالاد کینوآ با سبزیجات:
- کینوآ پخته: ۴ لیوان
- خیار ریز خردشده: ۱ عدد
- پیازچه خردشده: ۳ شاخه
- بلوبری یا زغالاخته خشک: ۱ فنجان
- بادام بوداده: ۱ لیوان
- گشنیز خردشده: ۱ لیوان
- کدو مسما: نصف یک عدد
- روغن زیتون یا روغن هسته انگور: به مقدار دلخواه
- خردل، پاپریکا، دارچین و سرکه سیب: به مقدار دلخواه
- نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
مراحل تهیه سالاد کینوآ با سبزیجات:
دارچین، پاپریکا و خردل را روی کدوی نیم شده بپاشید و در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد حدود ۳۰ دقیقه بپزید. پس از اینکه آن را از فر بیرون آوردید، بگذارید خنک شود و سپس برش بزنید.
سپس همه مواد را در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید و روغن، سرکه سیب، نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید. به این ترتیب سالادتان آماده خواهد بود.
دستور تهیه سالاد نودل برای مهمانی عید نوروز
مواد لازم جهت تهیه سالاد نودل:
- نودل ۲ بسته
- مرغ ۲۰۰ گرم
- کاهو ۱ عدد
- هویج ۱ عدد
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
- سس مایونز و روغن زیتون به میزان دلخواه
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
مراحل تهیه سالاد نودل:
ابتدا دو بسته نودل را طبق دستور روی بسته در آب جوش قرار دهید. دقت کنید که نودل بیشتر از ۲ دقیقه داخل آب جوش نماند چون ممکن است نرم و خمیری شود. پس از آماده شدن نودل، آن را آبکش کنید و اجازه دهید سرد شود.
مرغ را جداگانه بپزید و سپس آن را تکهتکه کنید. کاهو، هویج، فلفل دلمهای و پیازچه را در ظرف دیگری ریز کنید و بعد مرغهای تکه شده و نودل را به آنها اضافه کنید. در نهایت سس مایونز، روغن زیتون و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و میل کنید.
از این سالاد میتوانید به عنوان پیشغذا یا برای پذیرایی در مهمانیهای کوچک استفاده کنید.
دستور تهیه سالاد رولت سیب زمینی خانگی
مواد لازم جهت تهیه سالاد رولت سیب زمینی:
- سیب زمینی متوسط ۵ عدد
- سینه مرغ ۵۰۰ گرم
- گوجه فرنگی ۱ عدد
- ذرت مکزیکی ۱ پیمانه
- خیارشور ۵ عدد
- سیر ۲ حبه
- سس مایونز به میزان دلخواه
“““html
مراحل تهیه سالاد رولت سیب زمینی:
ابتدا سیبزمینیها را بپزید و بگذارید سرد شوند. سینه مرغ را هم جداگانه بپزید و با سیر و گوجهفرنگی ریز شده در روغن تفت دهید. سپس این مواد را بگذارید سرد شوند و بعد به سیبزمینیها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه چیز یکدست شود.
در مرحله آخر، نمک، فلفل، سبزیهای معطر و سس مایونز را به سالاد اضافه کنید. حالا پوره سیبزمینی را روی سلفون بگذارید و به آرامی به شکل رولت بپیچید. سپس روی آن را با نخود فرنگی و خیار شور تزئین کنید و در یخچال بگذارید.
بعد از یک ساعت، رولت را به شکل دلخواه خود برش دهید و سرو کنید.
دستور تهیه سالاد سزار برای مهمانیهای رسمی
مواد لازم جهت تهیه سالاد سزار:
- کاهو 1 بوته
- فیله مرغ 2 عدد
- نان تست 2 عدد
- سیر 2 حبه
- پنیر پارمیزان 3 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون به میزان دلخواه
- آبلیمو به میزان دلخواه
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
مراحل تهیه سالاد سزار:
ابتدا نان تست را به قطعات کوچک خرد کنید و آن را روی سینی فر بگذارید. سپس در دمای 180 درجه فر قرار دهید و مقداری روغن زیتون روی نان بریزید تا ترد و برشته شود. این کار حدود 15 دقیقه طول میکشد.
فیله مرغ را به تکههای کوچک برش زده و آن را گریل کنید. به آن کمی نمک بزنید. در ظرفی جداگانه کاهو را بریزید و بعد مرغ و تکههای نان را روی کاهو قرار دهید.
حالا برای تهیه سس سالاد، سیر را رنده کرده و سپس آبلیمو، روغن زیتون و پنیر پارمیزان و نمک را به آن اضافه کنید. سس آماده شده را روی سالاد بریزید و نوش جان کنید.
این سالاد بیشتر برای مهمانیهای رسمی مناسب است و میتواند به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذایی کامل سرو شود.
دستور تهیه سالاد ماکارونی مجلسی
مواد لازم جهت تهیه سالاد ماکارونی:
- کالباس 200 گرم
- ماکارونی فرمی 300 گرم
- نخود فرنگی 100 گرم
- ذرت 100 گرم
- هویج 3 عدد
- فلفل دلمهای 2 عدد
- خیارشور 5 عدد
- سس مایونز به میزان دلخواه
- آبلیمو به میزان دلخواه
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
مراحل تهیه سالاد ماکارونی:
برای تهیه این سالاد ابتدا ماکارونی و هویج را بپزید. هویج، فلفل دلمهای، خیارشور و کالباس را به شکل مکعبی خرد کنید. سپس ذرت را هم اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
در انتها سس مایونز، آبلیمو و نمک را به سالاد اضافه کنید. سپس سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود و بعد سرو کنید.
این سالاد برای مهمانیهایی که کودکان هم حضور دارند، بسیار مناسب است و میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل نیز استفادهشود.
سالاد میوه | دستور تهیه ۱۱ مدل سالاد میوه خوشمزه و پرخاصیت + عکس
سالاد کتو : دستور تهیه ۷ مدل سالاد کتو برای رژیم کتوژنیک