“`html
بهترین روشهای کشدار شدن حلیم چیست؟
یکی از ویژگیهای برجسته یک حلیم باکیفیت، کشدار بودن آن است. این موضوع برای تمام انواع حلیم صدق میکند. در ادامه با روشهای کشدار کردن حلیم آشنا خواهید شد. با رضیم همراه باشید.
برای کش دار شدن حلیم خانگی چه کار باید کرد ؟
راز کشدار شدن حلیم خانگی
کشدار شدن حلیم به چند عامل بستگی دارد؛ برخی از این عوامل مربوط به مواد اولیه و برخی دیگر به روش تهیه هستند. این عوامل عبارتند از:
1_ نوع گوشت مورد استفاده یکی از عوامل اصلی برای کشدار شدن حلیم خانگی است. بهترین گوشت برای پخت حلیم، گوشت قرمز با استخوان است. گردن، سرسینه یا دنده گوسفندی مناسبترین گزینهها هستند و دنده به ویژه پس از پخت و کوبیدن خوب کش میآید؛ بنابراین نباید گوشت را خرد کرد تا رشتههای آن کوتاه نشود و بعد از کوبیدن، بیشتر کش بیاید.
2_ نحوه له کردن گوشت هم اهمیت دارد. هرگز نباید از چرخ کردن یا میکس کردن گوشت در غذاساز استفاده کرد. باید پس از پختن، گوشت را از استخوان جدا کرده و با گوشت کوب بکوبید تا مانند یک تکه به هم پیچیده شود که جدا کردن آن آسان نباشد.
3_ برای حلیم گندم، ابتدا گندم را پخته و کاملاً له کنید و از صافی درشت عبور دهید تا پوسته آن جدا شود. سپس کمکم گندم صاف شده را به گوشت کوبیده اضافه کنید و با گوشت کوب بکوبید تا گوشت و گندم کاملاً یکدست شوند.
4_ اگر حلیم با بادمجان درست میکنید، بعد از پختن، گوشت را بکوبید. برنج، لوبیا، عدس، بادمجان یا هر ماده دیگری که استفاده کردهاید را هم جداگانه بکوبید و سپس به گوشت کوبیده اضافه کنید و به کوبیدن ادامه دهید تا همه مواد با هم یکدست شوند. بادمجان را به صورت حلقهای برش نزنید، چرا که برش زدن به صورت طولی باعث کشدار شدن حلیم بادمجان میشود. همچنین، افزایش مقدار بادمجان نیز بر کشدار شدن حلیم تأثیر دارد.
5_ به طور کلی، مهمترین عامل برای کشدار شدن حلیم، کوبیدن مواد با گوشت کوب است. هرچه بیشتر مواد کوبیده شوند، بیشتر کش میآیند.
6_ در نظر داشته باشید که نسبت گوشت به سایر مواد را ۱ به ۲ در نظر بگیرید. مثلاً برای تهیه حلیم گندم، به ازای ۱ کیلوگرم گندم، ۵۰۰ گرم گوشت استفاده کنید. اگر میزان گوشت نسبت به سایر مواد خیلی کم باشد، حلیم کشدار و باکیفی نخواهد بود.
کشدار شدن حلیم خانگی
حلیم عطر و طعم فوقالعادهای دارد که بسیاری از افراد از خوردن آن لذت میبرند و دوست دارند این غذا را در سفره خود داشته باشند.
اگرچه حلیم را میتوان با مواد اولیه ساده درست کرد، ولی پختن آن بسیار زمانبر و طاقتفرسا است؛ پس برای تهیه حلیم با کیفیت و مرغوب، باید صبر و حوصله زیادی به خرج داد. احتمالاً دلیل انتخاب چنین نامی برای این غذا نیز به همین موضوع برمیگردد.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه حلیم شیر خوشمزه و عالی
دستور تهیه حلیم بوقلمون خوشمزه و عالی
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی