بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه 10 مدل غذای جدید با کرفس (مرحله به مرحله)

“`html

غذا با کرفس

اغلب ما فکر می‌کنیم که کرفس فقط برای درست کردن خورش کرفس مفید است. اما واقعیت این است که می‌توان غذاهای متنوعی با کرفس درست کرد. در این مقاله از مجله رضیم، به شما انواع غذاهایی که می‌توانید با کرفس تهیه کنید، معرفی می‌کنیم.

دستور تهیه کباب مرغ با کرفس

مواد لازم برای تهیه کباب مرغ با کرفس:

  • سینه مرغ چرخ شده یک عدد
  • هویج یک عدد
  • برگ کرفس خرد شده به میزان دلخواه
  • پیاز متوسط یک عدد
  • نمک، زردچوبه، فلفل، آب زعفران به میزان لازم
  • ساقه کرفس حدود ۸ عدد (بهتر است از ساقه‌های باریک و تازه استفاده کنید)

مراحل تهیه کباب مرغ با کرفس:

پیاز را رنده کنید و با مرغ چرخ شده، هویج رنده شده و برگ کرفس خرد شده ترکیب کنید. اگر دوست دارید، می‌توانید تمام مواد را در غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس نمک و ادویه‌ها و زعفران را اضافه کرده و خوب ورز دهید.

حالا مقداری از مواد را مانند کباب دور ساقه‌های کرفس بپیچید و در روغن سرخ کنید. می‌توانید این غذا را با سس سفید سرو کنید.

غذا با کرفس و مرغ

دستور تهیه کرفس شکم پر

مواد لازم برای تهیه کرفس شکم پر:

  • ساقه کرفس 1 دسته
  • پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم
  • زیتون مغزدار خرد شده ۳/۴ فنجان
  • سیر ریز خرد شده ۲ حبه
  • نمک، فلفل سیاه و آویشن به اندازه لازم

مراحل تهیه کرفس شکم پر:

ساقه‌های کرفس را بشویید و به قطعات دلخواه برش بزنید. سپس آن‌ها را با دستمال خشک کنید. زیتون‌ها را هم خرد کنید، می‌توانید از زیتون‌های فلفلی برای طعم و رنگ بهتر استفاده کنید.

پنیر خامه‌ای، زیتون خرد شده، سیر ریز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. مقداری از این مخلوط را داخل هر تکه کرفس بریزید.

اگر می‌خواهید کار زیباتر شود، می‌توانید مواد را در قیف بریزید و با ماسوره داخل ساقه‌های کرفس را پر کنید. سپس این پیش غذای ترد و خوشمزه را در ظرف سرو بچینید. کرفس شکم پر را می‌توانید تا چند ساعت در یخچال نگه‌دارید و بعد سرو کنید.

پیش غذا با کرفس

دستور تهیه خورش کرفس

مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس:

  • کرفس: نیم‌کیلو
  • گوشت گوسفندی (قطعات درشت): ۴۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • ادویه لیمو: نصف قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری
  • زعفران: به اندازه لازم
  • ادویه کاری: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک: به مقدار لازم

مراحل تهیه خورش کرفس:

ابتدا پیازها را به صورت ریز خرد کنید و با روغن ۱۰ دقیقه تفت دهید. سپس گوشت را به آن اضافه کنید و اجازه دهید با شعله ملایم آب بیندازد و به مدت ۳۰ دقیقه تفت دهید. بعد، زردچوبه، زعفران، ادویه لیمو و ادویه کاری (بدون نمک) را اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر تفت دهید.

حالا نیم لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا با شعله کم بپزد. اگر آب خورش تمام شد و گوشت هنوز نپخته، نصف لیوان دیگر آب اضافه کنید. (این خورش خیلی آبک ندارد و به جز شیره گوشت، آب زیادی لازم نیست)

زمانی که گوشت پخت، نمک را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید با نمک بپزد. (زیرا نمک باعث دیرپز شدن گوشت قرمز می‌شود) کرفس‌ها را بشویید و به طول پنج سانتی‌متر برش بزنید.

آن‌ها را به شکل خلال خرد کرده و در روغن با شعله ملایم سرخ کنید تا ظاهری خوش شکل داشته باشند. در یک بشقاب ریخته و با خورشت سرو کنید.

“““html

خورش‌خوری، گوشت و کرفس را در کنارش (به صورت مجزا و مرتب) سرو کنید و کمی از آب شیره گوشت به آن اضافه کنید.

غذا با کرفس و گوشت

دستور تهیه خورش کرفس با مرغ

مواد لازم جهت تهیه خورش کرفس با مرغ:

مراحل تهیه خورش کرفس با مرغ:

ابتدا ساقه‌های کرفس را تمیز کنید. ساقه‌های نازک و توخالی آنها را جدا کنید، بعد ساقه‌های نعلی شکل را بشویید و در اندازه‌های ریز خرد کنید (برخی افراد ممکن است کمی درشت‌تر خرد کنند که این بستگی به سلیقه شما دارد، اما کرفس‌های درشت دیرتر می‌پزند).

حالا کرفس‌ها را در یک ماهی‌تابه بریزید، کمی روغن اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا حدود 10 دقیقه بپزند و رنگ آنها کمی طلایی شود.

برگ‌های کرفس را بشویید. به اندازه نصف برگ‌های کرفس، جعفری و نصف جعفری هم نعناع اضافه کنید، اما دقت کنید که نعناع زیاد نریزید چون ممکن است طعم خورش را تلخ کند.

برای اینکه خورش لعاب‌دار شود، چند تکه از ساقه‌های توخالی کرفس را با سبزی‌ها مخلوط کنید و با سبزی‌ خردکن خرد کنید. اندازه خرد کردن باید کمی درشت‌تر از سبزی قورمه باشد.

سبزی باید کاملاً خشک شود. بعد از آن را خرد کنید و با روغن خوب تفت دهید. گوشت را در قابلمه با 2 حبه سیر و پیاز خرد شده و کمی زردچوبه و روغن بگذارید و درب قابلمه را بگذارید تا هم تفت بخورد و هم آب خود را پس بدهد و نیم‌پز شود.

وقتی گوشت نیم‌پز شد، حبه‌های سیر را درآورید و به قابلمه 2 الی 3 لیوان آب جوش اضافه کنید. اگر می‌خواهید رب بزنید، ابتدا با پیاز داغ کمی تفت داده و بعد به قابلمه اضافه کنید.

سپس نمک را اضافه کنید؛ به یاد داشته باشید که نباید زود نمک را اضافه کنید چون باعث می‌شود گوشت مرغ سفت شود و دیر بپزد.

بعد از نیم ساعت، سبزی و ساقه‌های سرخ شده را به همراه نمک و پودر لیمو به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیفتد. اگر آب خورش کم بود، کمی آب اضافه کنید، اما بدانید که ساقه‌های کرفس خودشان آب می‌اندازند.

غذای خوشمزه با کرفس

دستور تهیه خوراک کرفس

مواد لازم برای تهیه خوراک کرفس:

مراحل تهیه خوراک کرفس:

ابتدا کرفس را به برش‌های 2 سانتی‌متری خرد کرده و بخارپز کنید یا با مقدار کمی آب بپزید. هویج و گوجه‌فرنگی را به شکل نگینی خرد کنید. سیب‌زمینی را به برش‌های 1 سانتی خرد کنید.

پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت دهید، سپس هویج و ادویه‌ها را اضافه کرده و کمی تفت دهید. در نهایت کدو، کرفس و سیب‌زمینی را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل اضافه کنید و مقداری دیگر تفت دهید. بعد از آن، گوجه‌فرنگی را به همه مواد اضافه کنید و بگذارید خوراک با حرارت ملایم پخته و آماده شود.

دستور تهیه کوکو برگ کرفس

مواد لازم برای تهیه کوکو برگ کرفس:

مراحل تهیه کوکو برگ کرفس:

ابتدا برگ کرفس را بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شود. می‌توانید برگ‌ها را روی دستمال نخی قرار دهید. سپس با چاقو به اندازه دلخواه خرد کنید. این مرحله بسته به سلیقه شماست و می‌توانید برگ‌ها را خیلی ریز یا درشت‌تر خرد کنید.

تخم مرغ‌ها را درون کاسه بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند. سپس سیب‌زمینی رنده شده را به همراه برگ‌های کرفس و ادویه و نمک اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

در یک تابه نچسب مقداری روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود. سپس مایه کوکو را به تابه اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید. درب تابه را بگذارید و کمی صبر کنید تا کوکو خودش را بگیرد. وقتی کوکو کمی سفت شد، درب را بردارید و اجازه دهید کمی سرخ شود. سپس کوکو را برگردانید و صبر کنید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

در این مرحله نیازی به درب گذاشتن نیست. حالا کوکو برگ کرفس خوشمزه ما آماده است. نوش جان!

غذای نونی با کرفس

دستور تهیه ماکارونی با مرغ و کرفس

مواد لازم جهت تهیه ماکارونی با مرغ و کرفس:

مراحل تهیه پاستا با مرغ و کرفس:

روغن را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. سپس سینه مرغ، شوید و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

حالا کرفس و هویج را اضافه کرده و برای ۲ دقیقه دیگر مواد را تفت دهید. سپس رب را اضافه کنید و حدود ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید. نمک و فلفل را مزه کنید و درب تابه را بگذارید تا غلیظ شود.

ماکارونی را به روش معمول بپزید و آبکش کنید. سپس مایه آماده شده را به ماکارونی اضافه کرده و بگذارید دم بکشد. سپس در ظرف دلخواه بکشید و همراه با سس گوجه‌فرنگی سرو کنید.

دستور تهیه میگو و کرفس

مواد لازم برای تهیه میگو و کرفس:

مراحل تهیه میگو و کرفس:

ابتدا میگوهایی که شسته و پاک کرده‌اید را کمی خرد کنید، سپس نمک و فلفل بزنید و در روغن کمی تفت دهید به مدت ۲ تا ۴ دقیقه. سپس خامه ترش، سس مایونز، آب لیموترش، پیازچه و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید.

میگوهای تفت داده را با این مواد مخلوط کنید و با ساقه کرفس یا نان سرو کنید. نوش جان!

غذای رژیمی با کرفس

دستور تهیه کرفس پلو

مواد لازم جهت تهیه کرفس پلو:

نکته: می‌توانید در صورت تمایل کمی رب گوجه‌فرنگی به دستور تهیه اضافه کنید.

مراحل تهیه کرفس پلو:

“““html

چند ساعت قبل، برنج را با کمی نمک در آب خیس کنید. حالا شروع کنیم؛ مقداری روغن به ماهیتابه اضافه کنید و سپس پیاز خرد شده را داخل آن بریزید.

پیاز را تفت دهید تا سبک و شفاف شود. در این مرحله می‌توانید برای عطر و طعم بهتر، کمی سیر رنده شده هم اضافه کنید. حالا گوشت چرخ کرده را به ماهیتابه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بگذارید گوشت کمی بپزد. اگر دوست دارید عطر بهتری بگیرد، زعفران هم می‌توانید اضافه کنید. اگر مایل باشید، می‌توانید ۲ قاشق غذاخوری رب هم بیفزایید.

حالا ساقه‌های کرفس خرد شده را با نعناع و جعفری خرد شده اضافه کنید و هم بزنید. می‌توانید به جای جعفری از گشنیز استفاده کنید و از برگ‌های جوان کرفس هم بهره ببرید.

وقتی مواد خوب تفت داده شد و کمی از بافت کرفس کم شد، حرارت را خاموش کنید و دستة مواد را کنار بگذارید.

برنج خیس شده را آبکش کنید و در قابلمه‌ای با آب جوش بریزید. مقداری نمک به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بجوشد. سپس، برنج را آبکش کرده، قابلمه را با آب بشویید و روی حرارت بگذارید با کمی روغن.

یک لایه برنج را یکنواخت در قابلمه پخش کنید. سپس یک لایه از مخلوط کرفس و گوشت را بین برنج قرار دهید. این کار را تکرار کنید تا تمام مواد تمام شوند. درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.

در این زمان، سیب‌زمینی‌ها را به قطعات کوچک خرد کرده و سرخ کنید. وقتی برنج آماده شد، کرفس پلوی شما را با سیب‌زمینی سرخ شده سرو کنید. می‌توانید گوشت را به صورت قلقلی درست کنید و در کنار کرفس‌پلو بگذارید. نوش جان!

غذا با کرفس و برنج

دستور تهیه سوپ کرفس

مواد لازم برای سوپ کرفس:

مراحل تهیه سوپ کرفس:

ابتدا ساقه‌های کرفس را بشویید و بگذارید تا آب اضافی آن برود. سپس آن‌ها را خرد کرده و پیازها را نیز پوست کنده و ریز خرد کنید. سیب‌زمینی‌ها را هم بشویید و خرد کنید.

حالا کرفس و پیاز خرد شده را به همراه آب مرغ یا آب قلم و فلفل در قابلمه بریزید و روی حرارت نسبتاً زیاد بگذارید تا زودتر به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید تا مواد به خوبی بپزند.

اگر دوست دارید، می‌توانید ۲ قاشق پودر جوپرک هم به مواد اضافه کنید تا سوپ غلیظ‌تر شود. در یک تابه کوچک، کره را بریزید و بگذارید روی حرارت کم تا کاملاً آب شود. سپس سیب‌زمینی‌های خرد شده را به آن اضافه کنید.

سیب‌زمینی‌ها را تفت دهید تا سرخ شوند و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید (مقداری از سیب‌زمینی سرخ شده را برای تزئین نگه‌دارید). پنیر خامه‌ای را خوب خرد کنید تا نرم شود و به مخلوط اضافه کنید. در اینجا نمک را روی سوپ بپاشید.

اگر تمایل ندارید جعفری خرد شده خام برای تزئین اضافه کنید، می‌توانید جعفری را در همین مرحله به سوپ اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه زیر قابلمه را خاموش کنید.

بعد از کمی خنک شدن سوپ، آن را در ظرف سرو کنید و با سیب‌زمینی سرخ شده و خامه تزئین کنید و از آبلیمو به عنوان چاشنی سوپ استفاده کنید. نوش جان.

غذای ساده با کرفس

امیدواریم از این مطلب بهره‌مند شده باشید و این غذاهای خوشمزه را در خانه درست کرده و در کنار خانواده از آن‌ها لذت ببرید.

همچنین بخوانید:

دستور تهیه ۱۰ غذای خوشمزه با کاهو

دستور تهیه ۲۰ مدل غذا با کلم بروکلی سالم و خوشمزه

دستور تهیه ۱۰ غذای بسیار خوشمزه با فلفل دلمه‌ای

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل