“`html
دستور تهیه روکر موز مجلسی
اگر دنبال یک دسر خوشمزه برای مهمانیهای خود هستید، ما به شما روکر موز را پیشنهاد میکنیم. این دسر ایتالیایی به روشهای مختلف تهیه میشود و اگر یکبار آن را درست کنید، حتماً عاشقش میشوید.
با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه ایتالیایی را به شما آموزش دهیم.
دستور تهیه دسر روکر موز
مواد لازم برای تهیه روکر موز:
- پودر ژله موزی 1 بسته
- آب سرد 1/2 پیمانه
- پنیر خامهای 150 گرم
- بیسکوییت پتی بور 1 بسته
- شکر 2/3 پیمانه
- وانیل 1/4 قاشق چایخوری
- زرده تخممرغ 2 عدد
- آبلیمو 1 قاشق مرباخوری
- آب جوش 2 پیمانه
- پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
- خامه فرم گرفته 350 گرم
- آرد نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
- موز 2 عدد
مراحل تهیه روکر موز:
پودر ژله را در دو پیمانه آب جوش حل میکنیم و میگذاریم سرد شود. نیمی از ژله را در قالب ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا ببندد. یک عدد موز را حلقه کرده و روی ژله بسته شده تزئین میکنیم و بقیه ژله نیم بند را روی آن میریزیم و دوباره در یخچال قرار میدهیم. در این مرحله، زردهها، شکر و وانیل را با همزن میزنیم تا سفید و کشدار شود. سپس، آرد نشاسته ذرت را اضافه میکنیم. شیر را جوش آورده و به زردهها اضافه میکنیم. مواد را روی بخار میگذاریم و هم میزنیم تا غلیظ شود و سپس برمیداریم و میگذاریم خنک شود.
250 گرم از خامه فرم گرفته را با پنیر با دور کم همزن میزنیم. کرم را به مخلوط فوق اضافه میکنیم. ژلاتین شفاف شده را به مواد کرم میافزاییم. بیسکوییت و موز خرد شده که آبلیمو به آن زدهایم را به کرم اضافه میکنیم. حالا کرم نیم بند را روی ژله بسته شده میریزیم و به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال میگذاریم. سپس از قالب خارج کرده و در ظرف دلخواه تزئین میکنیم.
دستور تهیه روکر موز ایتالیایی
مواد لازم برای تهیه دسر روکر موزی:
- 2 لیوان شیر
- 3/4 پیمانه شکر
- 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 200 گرم خامه
- 100 گرم پنیر لبنه
- 1 عدد تخممرغ
- 1 بسته ژله موز
- 2 قاشق غذاخوری ژلاتین
- 1/3 پیمانه آب
- 2 عدد موز
- 1 پیمانه گردو خرد شده دلخواه
- کمی وانیل
مراحل تهیه دسر روکر موزی:
ابتدا ژلاتین را با آب به روش بنماری حل میکنیم. ژله را با یک و نیم لیوان آب جوش حل میکنیم، سپس نصف ژله را داخل قالب میریزیم و در فریزر میگذاریم تا خودش را بگیرد. سپس آن را خارج کرده و روی آن را موز میچینیم و کمی ژله میریزیم و به مدت 5 دقیقه در فریزر میگذاریم تا ببندد.
سپس آن را خارج کرده و مابقی ژله را میریزیم و دوباره در فریزر میگذاریم. در مرحله بعدی، شیر، نشاسته ذرت و شکر را روی حرارت میگذاریم. کمی که گرم شد، تخممرغ و وانیل را هم میزنیم و به مواد میزنیم. شعله را کم میکنیم و هم میزنیم تا مثل فرنی شود.
وقتی آماده شد، ژلاتین را اضافه کرده و کمی که سرد شد، مخلوط خامه و پنیر خامهای را به آن اضافه میکنیم و بعد موز خرد شده و گردو را اضافه کرده و روی ژله موز میریزیم.
برای چند ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندد و بعد از قالب جدا میکنیم. اگر قالب پلاستیکی است، روغن جامد بزنید تا ژله به راحتی جدا شود. اگر هم باز هم جدا نشد، 3 تا 5 ثانیه قالب را در ظرف آب جوش بگذارید تا جدا شود. نوش جان.